Bucătăria care te ajută să slăbești

588
Bucătăria care te ajută să slăbești - 57e2526f8bebd62193728472ad388694.jpg
Un mijloc la îndemână, extrem de eficient în situațiile în care avem probleme cu silueta, este, potrivit specialiștilor, și felul cum ne expunem alimentele în bucătărie. Iată câteva recomandări care au dovedit, în timp, că ajută la pierderea kilogramelor în plus:
l Fructele de sezon ar fi bine să le ții într-un bol, în bucătărie, la vedere.
l Păstrează gustările sănătoase de dimineață pe un raft la nivelul privirii: untul de arahide, cerealele integrale sau batoanele cu proteine, iar tentațiile gen ciocolată, biscuiți etc. pune-le într-un raft la care să nu poți ajunge cu mare ușurință.
l În loc să ții legumele și fructele în sertarul de jos al frigiderului, unde nu poți să le vezi, e mai bine să fie păstrate într-o cutie sau un bol transparent pe unul dintre rafturile normale. Când te vei întinde după o gustare sau altceva, fructele vor fi primele pe care le vei avea în fața ochilor.
l Ține în frigider și legume deja tăiate (ardei gras, morcov) în caz că vrei o gustare înainte de cină. Carnea și brânzeturile le poți păstra în sertarul de jos.
l Mâncarea rămasă păstreaz-o în recipiente transparente. Astfel, îți va fi mai ușor să ți le iei ca pachețel la serviciu, pentru că vei ști exact ce este în ele.
l Cumpără-ți pahare și farfurii mici, pentru că o farfurie mare te va îndemna să o umpli, pe când una mică va părea plină și cu câteva linguri de mâncare. Este valabil și pentru pahare.
Așadar, nu degeaba se spune că o bucătărie plină cu tentații la vedere este un obstacol serios în menținerea greutății corporale dorite.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 07 Aprilie 2011
Stire din Cetățenești : Chiftele de post
Miercuri, 06 Aprilie 2011
Stire din Cetățenești : Ten de porțelan cu argilă
Miercuri, 06 Aprilie 2011
Stire din Cetățenești : Iaurt de casă
Marţi, 05 Aprilie 2011
Stire din Cetățenești : Ficăței în sos provensal
Pagina a fost generata in 1.659 secunde