Rețeta zilei
Budincă de pește
531
Ingrediente: o cutie conservă de somn, 150 g orez, 3 ouă, 50 g unt, o lingură făină, o ceașcă lapte, sare.
Mod de preparare: Se scoate peștele din cutie, se scurge sosul, iar carnea se taie bucățele. Se fierb ouăle tari, se cojesc și se taie felii. Se fierbe orezul în apă cu sare și se clătește. Se unge o formă cu unt sau margarină, se așază orezul, feliile de ou și bucățelele de pește. Deasupra se toarnă sosul alb și se împrăștie untul tăiat bucățele. Se rumenește la cuptor.
Ingrediente: o cutie conservă de somn, 150 g orez, 3 ouă, 50 g unt, o lingură făină, o ceașcă lapte, sare.
Mod de preparare: Se scoate peștele din cutie, se scurge sosul, iar carnea se taie bucățele. Se fierb ouăle tari, se cojesc și se taie felii. Se fierbe orezul în apă cu sare și se clătește. Se unge o formă cu unt sau margarină, se așază orezul, feliile de ou și bucățelele de pește. Deasupra se toarnă sosul alb și se împrăștie untul tăiat bucățele. Se rumenește la cuptor.
Mod de preparare: Se scoate peștele din cutie, se scurge sosul, iar carnea se taie bucățele. Se fierb ouăle tari, se cojesc și se taie felii. Se fierbe orezul în apă cu sare și se clătește. Se unge o formă cu unt sau margarină, se așază orezul, feliile de ou și bucățelele de pește. Deasupra se toarnă sosul alb și se împrăștie untul tăiat bucățele. Se rumenește la cuptor.
Ingrediente: o cutie conservă de somn, 150 g orez, 3 ouă, 50 g unt, o lingură făină, o ceașcă lapte, sare.
Mod de preparare: Se scoate peștele din cutie, se scurge sosul, iar carnea se taie bucățele. Se fierb ouăle tari, se cojesc și se taie felii. Se fierbe orezul în apă cu sare și se clătește. Se unge o formă cu unt sau margarină, se așază orezul, feliile de ou și bucățelele de pește. Deasupra se toarnă sosul alb și se împrăștie untul tăiat bucățele. Se rumenește la cuptor.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!