Cadouri de Crăciun pe care să le eviți

379
Cadouri  de Crăciun pe care să le eviți - cadouri-1418134060.jpg

Articole de la același autor

Crăciunul bate la ușă și nu stai grozav la capitolul idei. Cunoscătorii ne avertizează asupra căror cadouri să nu ne avântăm și din ce motive.

Eternele dulciuri. Dacă lași cadourile pe ultima sută de metri, va fi mult mai greu să alegi un cadou potrivit pentru cei dragi. Or, peste tot găsești dulciuri ambalate în cutiuțe roșii și atrăgătoare, pregătite pentru a fi cumpărate. Însă, potrivit Click pentru femei, un astfel de cadou nu este o idee tocmai potrivită, mai ales dacă ții la sănătatea destinatarului. Pe cât de delicios este, pe atât de rău s-ar putea să-i facă. Pe lângă faptul că îngrașă, dulciurile măresc nivelul de glucoză în sânge, îngreunează digestia și îngălbenesc dinții. O alternativă bună de cadou poate fi o sticlă de vin roșu, deoarece, potrivit medicilor, conține resveratrol, un antioxidant care ajută la scăderea nivelului zahărului din sânge, stimulând organismul să mențină nivelul de insulină în limite normale.

Televizor… ultimul răcnet! Soția abia așteaptă ca Moș Crăciun să-i aducă un televizor cu ecran mai mare, pentru a se bucura din plin de filmele favorite. Însă, a cumpăra o plasmă este o idee destul de nepotrivită pentru sănătatea întregii familii, numeroase studii aratând că televizorul are un impact negativ asupra siluetei și a sănătății. Cu cât o persoană stă mai mult în poziția de odihnă, cu atât corpul îmbătrânește mai repede, iar musculatura se atrofiază. Soluția? Păstrează televizorul actual și cumpără-i persoanei dragi o bicicletă staționară, care-i va permite să facă mișcare în timp ce urmărește fil-mele preferate.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 08 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Idei de cadouri pentru Crăciun
Marţi, 09 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Joi, 04 Decembrie 2014
Stire din Economie : S-a deschis Târgul de Crăciun
Pagina a fost generata in 0.5069 secunde