Rețeta zilei
Cafea ungurească
Ingrediente: 4 lingurițe cafea neagră, câteva picături de extract de migdale, 2 ouă, 2 linguri zahăr, 4 linguri frișcă, o ceașcă frișcă preîndulcită, 1/4 sticlă apă tonică.
Mod de preparare: Prepară un ibric de cafea neagră și adaugă câteva picături de extract de migdale. Amestecă și toarnă compoziția într-un vas, apoi pune vasul la fiert. În momentul fierberii, adaugă două ouă bătute bine cu două linguri de zahăr și patru linguri de frișcă. Fierbe până când glazura se lipește de spatele lingurii și după ce se răcește, mai adaugă o ceașcă de frișcă preîndulcită. Toarnă apă tonică foarte rece și o cană de gheață pisată.
Mod de preparare: Prepară un ibric de cafea neagră și adaugă câteva picături de extract de migdale. Amestecă și toarnă compoziția într-un vas, apoi pune vasul la fiert. În momentul fierberii, adaugă două ouă bătute bine cu două linguri de zahăr și patru linguri de frișcă. Fierbe până când glazura se lipește de spatele lingurii și după ce se răcește, mai adaugă o ceașcă de frișcă preîndulcită. Toarnă apă tonică foarte rece și o cană de gheață pisată.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2009
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2009
Vineri, 20 Noiembrie 2009
Vineri, 20 Noiembrie 2009
Joi, 19 Noiembrie 2009