Când se cere autorizația de mediu

89

Articole de la același autor

"Se poate începe o activitate fără să aștepți autorizația de mediu?" (F. Adina).

Atât solicitarea, cât și ob-ținerea autorizației de mediu, potrivit reglementărilor în vigoare, sunt obligatorii și pentru desfășurarea activită-ților existente, și pentru înce-perea activităților noi. De menționat că solicitarea unei autorizații de mediu se face cu minimum 45 de zile înainte de expirarea unei autorizații de mediu existente.

Unde se cere autorizația de mediu. Autorizatia de mediu se solicită la sediul Agenției de Protecția Mediului în a cărei rază se află amplasamentul. La cerere trebuie să se atașeze următoarele acte: fișa de prezentare și declarație; dovada că s-a făcut publică solicitarea de emitere; planul de situație; planul de încadrare în zonă; procesul verbal de constatare pentru verificarea respectării condițiilor impuse prin acordul de mediu sau nota privind stadiul de realizare a programului de conformare existent; certificat constatator sau anexa la certificatul de în-registrare și dovada achitării tarifului la casieria Agenției pentru Protecția Mediului (530 lei).

De precizat că în funcție de specificul activității, A.N.P.M. poate cere, după verificarea amplasamentului și analiza documentelor depuse, informații, acte sau documente suplimentare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 28 August 2013
Stire din Cetățenești : Actele pentru cununia civilă
Pagina a fost generata in 1.4308 secunde