Medicul de gardă

Cât de eficient este tratamentul homeopatic

435
1
Cât de eficient este tratamentul homeopatic - 14novmediculhomeopatie-1352909598.jpg

Articole de la același autor

"Pot afla dacă în caz de răceli, medicamentele homeopatice gen Oscillococcinum sunt cu adevărat de folos la copii? Eu sunt împotriva medicamentelor chimice, dar nu se poate complet fără ele, știu asta!" (Viorica Lemnaru).


v v v

Doamnă Lemnaru, după cum ne-a explicat dr. Chirața Blacioti, medic primar pediatru în cadrul Clinicii Homeomed, tratamentul homeopatic cu Oscillococcinum este recomandat în răceli. Totuși, trebuie să aveți mare grijă că vindecarea rapidă este posibilă numai dacă este administrat corect și la recomandarea medicului pediatru. Dacă se respectă aceste instrucțiuni, efectele vor împiedica afecțiunea să se cronicizeze. Așadar, toate studiile în materie au demonstrat că tratamentul cu Oscillococcinum este eficient.

Administrat la primele simptome

O altă măsură care ajută la eficiența tratamentului este ca Oscillococcinum să fie administrat încă de la primele semne de răceală. Referitor la doză, aceasta trebuie prescrisă de medic, singurul în măsură să dispună completarea dozei în funcție de evoluția stării de sănătate a copilului. Medicul ne-a mai explicat că tratamentul ho-meopatic se face pe faze. Astfel, la început, chiar înainte de apariția bolii propriu-zise, tratamentul ideal este chiar cel cu Oscillococcinum. Referitor la copii, pe parcursul unui an, aceștia sunt predispuși la patru-șase viroze respiratorii, iar trata-mentul homeopatic cu rol profilactic le poate fi de mare folos, având în vedere că medicamentele homeopatice sunt testate și dovedite de autoritățile medicale a fi benefice pentru organism.

Totuși, indiferent că este vorba despre homeopatie sau tratament alopat, medicul este cel care stabilește formula de urmat.


Comentează știrea

Una
15 noiembrie 2012
Homeopatie

Si inca ceva: fara menta! Fara aroma de menta! Fara fum de tigari mentolate! Fara, fara, fara...

Articole pe aceeași temă

Luni, 05 Noiembrie 2012
Stire din Cetățenești : Cine suferă de arsuri la stomac?
Marţi, 06 Noiembrie 2012
Stire din Social : Studiu/ Când fac româncele copii
Pagina a fost generata in 1.0095 secunde