Ce alimente să aplicați, ca leac, pe pielea uscată

164
Ce alimente să aplicați, ca leac, pe pielea uscată - sitepieleuscata-1413557511.jpg
În afară de produsele cosmetice speciale pentru îngrijirea pielii, există și o serie de alimente de bază, care și-au câștigat statutul de leacuri extrem de eficiente pentru pielea uscată. Click pentru femei le recomandă pe următoarele: 


Iaurtul. Are capacitatea de a reface structura pielii. Folosit în rețete naturiste sau ca demachiant natural, iaurtul are proprietăți de hidratare și de refacere a structurii pielii. Poate fi un demachiant excelent, având și o acțiune ușoară de exfoliant, îndepărtând celulele moarte și oferind pielii un aspect proaspăt. Datorită conținutului de acid lactic, iaurtul este ideal pentru pielea sensibilă. Răsfață-ți tenul și decolteul cu o mască cu iaurt. Amestecă o jumătate de pahar de iaurt cu trei lingurițe de piure de papaya și aplică pasta rezultată pe ten și decolteu. Așteaptă timp de 30 de minute să acționeze, apoi îndepărtează cu apă călduță și aplică o cremă hidratantă. 


Mierea este cel mai bun hidratant natural și reprezintă un remediu excelent pentru buzele uscate sau crăpate. Datorită acțiunii antiiritante, este și un remediu excelent pentru pielea uscată. Poți folosi mierea în stare pură pentru tratarea zonelor foarte uscate, precum coate sau călcâie. Aplic-o în strat subțire, direct pe zonele afectate, de câte ori simți nevoia. Pentru un ten hidratat și sănătos aplică în sezonul rece o mască cu miere, o dată pe săptămână. Amestecă două linguri de miere cu două linguri de lapte și întinde masca pe față și pe gât. Las-o să acționeze timp de 10 minute, apoi clătește cu apă călduță.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.362 secunde