Ce cadou practic să-i faci unui adolescent, de Crăciun

454
Ce cadou practic  să-i faci unui adolescent, de Crăciun - 18deccadouriadolesc2-1387381015.jpg
Toată lumea o știe, adolescenții din ziua de azi sunt foarte greu de mulțumit, în general, când vine vorba de cadouri, ai putea să realizezi că te afli cu adevărat într-un impas.

Pentru a depăși mai ușor situația, elle.ro a alcătuit o listă de cadouri care i-ar putea mulțumi pe tinerii din această categorie. Așadar, indiferent dacă sunt pasionați de cultură, de modalități de petrecere a timpului liber sau de muzică, fiecare adolescent ar fi fericit să primească unul dintre cadourile de mai jos, atât timp cât s-ar potrivi propriei personalități.

Idei de cadouri pentru adolescenți: abonament la revista preferată, bilet la concertul trupei preferate, parfum, trusă pentru machiaj, o carte sau chiar mai multe, atlas geografic sau glob pământesc magnetic, DVD-uri cu filme, mapă cu CD-uri, jocuri pe computer, telefon mobil, MP4 Player, aparat foto, ramă foto, album foto, GPS, lampă de birou ultimul răcnet, bicicletă, role, echipament pentru sport (trening, o pereche de teniși etc.), rucsac, eșarfă, obiecte vestimentare (bluză, tricou, pulover), set căciulă, mănuși, fular în trend, și lista ar putea continua.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Decembrie 2013
Stire din Cetățenești : Idei de cadouri pentru pretențioși
Pagina a fost generata in 1.5165 secunde