Ce gătim astăzi

125
Ce gătim astăzi - fooddrinks1341489127135232080813-1381870330.jpg
Mazăre cu ciuperci și brânză. Ingrediente: 5 căni de ciorbă de legume, o lingură ulei de măsline, 2 cepe mari, un cățel de usturoi, 300 g ciuperci albe, 250 g orez, o cană și jumătate de mazăre, 30 g brânză răzuită, sare de mare și piper după gust. Preparare: Se încălzește ciorba într-o cratiță și se păstrează fierbinte. Se înăbușă ceapa și usturoiul în ulei două minute, după care se adaugă ciupercile și se lasă la foc potrivit până când lichidul s-a evaporat și ciupercile sunt moi. Se adaugă orezul, se amestecă și se mai lasă două minute. Apoi se toarnă o cană de ciorbă caldă, se amestecă și se lasă până când lichidul este absorbit. Se repetă procedeul până când se termină toată ciorba, după care se mai lasă pe foc până când orezul este fiert. Se adaugă mazărea și brânza și se lasă pe foc, amestecând continuu, până când brânza începe să se topească. Se pun sare și piper după gust și se presară pătrunjel sau mărar. Se servește caldă. 

Prăjitură cu susan. Ingrediente: 300 g susan, 350 g făină integrală, 250 g miere. Mod de preparare: Totul se frământă bine cu câteva picături de ulei, apoi se formează sfere mici (sau alte forme preferate), care se tăvălesc prin susan. Se dau la cuptor și rezultă una dintre cele mai simple și mai ușor de realizat rețete, sută la sută naturistă, cu gust ușor exotic și fără prea multe calorii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 16 Octombrie 2013
Stire din Cetățenești : Calendar
Miercuri, 16 Octombrie 2013
Stire din Cetățenești : Cine îl plătește pe salariatul detașat
Pagina a fost generata in 2.6274 secunde