Ce mărțișor să-i oferi persoanei dragi

223
Ce mărțișor să-i oferi persoanei dragi - snurmartisor2mmset100bucati12042-1362003742.jpg
O zi ne mai desparte de 1 Martie, momentul când ar fi frumos ca persoanele dragi să primească un mărțișor. Iată câteva idei pentru cei care nu se pot hotărî ce să le ofere:

Mărțișor tradițional. Orașul e plin de tarabe cu simboluri ale primăverii în cele mai diverse forme, ele nu trebuie ocolite în favoarea unor cadouri scumpe. Așadar, este categoric cea mai bună idée să le oferi fetelor și femeilor din viața ta câte un mărțișor clasic, cu șnur alb și roșu. În fond, această zi semnifică sosirea primăverii, iar simbolurile tradiționale pot fi de foarte mare efect, dacă sunt alese și mai ales oferite cu mare drag.

Flori. O floare cu iz de primăvară poate să fie un mărțișor care va ajunge la sufletul oricărei femei, oricât de pretențioasă ar fi. Iar dacă se vor oferi florile preferate, efectul va fi sută la sută garantat. De aceea, se recomandă a se oferi flori numai persoanelor ale căror gusturi în materie se cunosc déjà, pentru a nu lăsa loc la tot felul de interpretări sau chiar gafe.

Invitație la film, concert, teatru. Dacă fetele din viața ta sunt amatoare de filme, piese de teatru, concerte și alte evenimente de acest tip, le poți face o surpriză cumpărându-le un bilet la evenimentul preferat. Din nou, aplică sugestia în cerc restrâns, dacă nu vrei să dai greș sau să fii pus într-o situație mai delicată.

Răsfăț la un salon de frumusețe. Acest tip de cadou pentru mărțișor este valabil numai pentru iubită sau mamă, evident, dacă și bugetul permite asemenea cheltuieli, care, se știe, sunt destul de consistente. Dacă nu vă permiteți, de exemplu, o ședință la… spa, o coafură nouă face bine oricărei femei, deci poți să mergi și pe această idée, la fel, în cazul persoanelor extrem de apropiate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 28 Februarie 2013
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Joi, 28 Februarie 2013
Stire din Cetățenești : Calendar
Joi, 28 Februarie 2013
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Pagina a fost generata in 2.2032 secunde