Ce plante taie pofta de țigări

347
Ce plante taie pofta de țigări - siteplantetigari-1405945366.jpg
Fără doar și poate, cu suficientă voință, există numeroase căi prin care ne putem lăsa de fumat! Dintre toate, cea mai invocată este însă metoda celebrului Allen Carr, care mizează mai mult pe starea emoțională a dependentului de nicotină. Apoi, există plasturii, guma de mestecat, țigara electronică, acupunctura, bomboanele mentolate și, de ce nu, lipsa banilor. Ai constatat că dintre toate cele menționate mai sus, pare că nicio metodă nu dă rezultate? Poate ar fi cazul să iei în considerare și abordarea naturistă.

Potrivit maviedefemme.com, următoarele plante au menirea să vă provoace dezgust față de tutun odată pentru totdeauna. Așadar, iată care sunt cele trei plante care vă ajută să scăpați de dependența de tutun:

Valeriana - este ideală în special pentru ameliorarea simptomelor sevrajului cauzat de renunțarea la tutun, pentru tratarea nervozității specifice, a angoaselor și a stresului.

Pătlagina - o să vă facă să detestați gustul și mirosul de tutun. De asemenea, ajută la eliberarea căilor respiratorii și tratează inflamațile cronice la nivelul plămânilor.

Ginsengul - are efect tonic și energizant, combătând epuizarea psihică provocată de nevoia de nicotină a organismului. În plus, înfrânează dorința de a fuma și ameliorează comportamentul nevrotic al foștilor fumători.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 22 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Trucuri în bucătărie
Marţi, 22 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Marţi, 22 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : De ce se umflă picioarele
Luni, 21 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Luni, 21 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Luni, 21 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Anexita. Cum se tratează
Pagina a fost generata in 2.7487 secunde