Ce poți să prepari din lămâi

388
3
Ce poți să prepari din lămâi - sitecepreparidinlamaie-1399298929.jpg
Probabil că puțini sunt cei care știu că lămâia nu e bună doar pentru prepararea unei limonade, ci și în multe alte preparate de casă. Iată câte preparate poți să faci din lămâi, potrivit Click pentru femei:


Obține un excelent ceai aromat, după cum urmează: fă o infuzie dintr-o lingură de ceai negru, în care introduci un bețișor de scorțișoară, o felie de lămâie și miere, după gust.


Taie o lămâie în două și pune-o în tăvița pentru cuburi de gheață. Toarnă apă deasupra, lasă la congelator. Obții cuburi cu gust de lămâie, numai bune de folosit în sucuri răcoritoare sau în ceaiul rece!


Obține un dressing delicios pentru salată folosind următoare rețetă: câteva linguri de ulei de măsline, zeamă de lămâie, usturoi pisat, piper negru, sare grunjoasă și ierburi aromatice.


Un alt dressing, de folosit la salate cu cartofi: zeamă de lămâie în iaurt degresat, condimente după gust... și gata!


Valorifică la maximum aromele muștarului și îmbogățește-i conținutul de vitamina C adăgând câteva picături de lămâie.


Fă o supă-cremă din linte galbenă, în care adaugi un vârf de praf de curcuma, sare, ulei de măsline și, evident, zeamă de lămâie. E excelentă și pentru răceli!


Gătești paste? Adaugă usturoi pisat, zeamă de lămâie, ulei de măsline extravirgin și frunze mărunțite de busuioc proaspăt. Teribil de bun și de sănătos!


Stoarce o lămâie peste orezul fiert. Vei observa că boabele capătă un gust deosebit.


Taie o lămâie în două, presară peste sare grunjoasă și freacă cu ea pielea, în  zonele unde sunt acumulări de celule moarte, ca de exemple în zona coatelor, a genunchilor. Rezultatele vor fi cu adevărat surprinzătoare și, cu siguranță, vei repeta operațiunea.




Comentează știrea

hermes uk.outlet
19 mai 2014
hermes uk.outlet

hermes outlet las vegas Stiri Cetățenești : Ce poți să prepari din lămâi | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes uk.outlet http://chrisweaver.co.nz/hermes-bags-replicas-for-cheap-hermes-uk.outlet-1626.asp

MBT Karibu Shoes
2 iunie 2014
MBT Karibu Shoes

mbt shoes egypt Stiri Cetățenești : Ce poți să prepari din lămâi | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online MBT Karibu Shoes http://www.shadowpurr-r-rpress.com/mbt-shoes/sell-mbt-shoes-company.asp

MBT Unono Shoes
6 iunie 2014
MBT Unono Shoes

mbt shoes yorkshire Stiri Cetățenești : Ce poți să prepari din lămâi | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online MBT Unono Shoes http://www.voicesinc.info/mbtonline/clearance-on-mbt-shoes.asp

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 06 Mai 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Marţi, 06 Mai 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Marţi, 06 Mai 2014
Stire din Cetățenești : Demisia trebuie motivată?
Luni, 05 Mai 2014
Stire din Cetățenești : Calendar religios
Luni, 05 Mai 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Pagina a fost generata in 2.6589 secunde