Rețeta zilei
Concurs Chec de post
2773
Articole de la același autor
Ficăței de pui cu sos alb
27 Februarie 2008
Cartofi la cuptor cu legume și ciuperci
22 Ianuarie 2008
Mesaje speciale pentru mame
08 Martie 2008
Angajatorul refuză să-i restituie cartea de muncă
26 Ianuarie 2008
Câinii comunitari sunt, în continuare, schingiuiți
15 Ianuarie 2008
Ingrediente: 3 cești de făină, o ceașcă de ulei, 2 cești de zahăr, 2 cești de apă rece, 3 linguri de oțet, 6 linguri cacao, 2 plicuri zahăr vanilat, 2 lingurițe bicarbonat, sare, nucă de cocos.
Mod de preparare: Amestecați apa cu zahărul până ce se topește, apoi adaugați uleiul, vanilia, făina, bicarbonatul stins cu oțet. La sfârșit, adaugați sarea și cantitatea de cacao. Turnați apoi compoziția într-o tavă de chec tapetată cu făină și dați-o la cuptor timp de 45 de minute. După ce s-a copt, presărați checul cu zahăr pudră sau stropiți-l cu sirop fiert dintr-o ceașcă de apă și două linguri de zahăr. De asemenea, puteți presăra și nucă de cocos.
Mod de preparare: Amestecați apa cu zahărul până ce se topește, apoi adaugați uleiul, vanilia, făina, bicarbonatul stins cu oțet. La sfârșit, adaugați sarea și cantitatea de cacao. Turnați apoi compoziția într-o tavă de chec tapetată cu făină și dați-o la cuptor timp de 45 de minute. După ce s-a copt, presărați checul cu zahăr pudră sau stropiți-l cu sirop fiert dintr-o ceașcă de apă și două linguri de zahăr. De asemenea, puteți presăra și nucă de cocos.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!