Rețeta zilei

Concurs Chec de post

2773

Articole de la același autor

Ingrediente: 3 cești de făină, o ceașcă de ulei, 2 cești de zahăr, 2 cești de apă rece, 3 linguri de oțet, 6 linguri cacao, 2 plicuri zahăr vanilat, 2 lingurițe bicarbonat, sare, nucă de cocos.
Mod de preparare: Amestecați apa cu zahărul până ce se topește, apoi adaugați uleiul, vanilia, făina, bicarbonatul stins cu oțet. La sfârșit, adaugați sarea și cantitatea de cacao. Turnați apoi compoziția într-o tavă de chec tapetată cu făină și dați-o la cuptor timp de 45 de minute. După ce s-a copt, presărați checul cu zahăr pudră sau stropiți-l cu sirop fiert dintr-o ceașcă de apă și două linguri de zahăr. De asemenea, puteți presăra și nucă de cocos.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4705 secunde