CINEMA CITYPLEX CONSTANTA 08-14.06.2018

263
CHARMING-PRINTUL FERMECATOR (AG) 3D DUBLAT
AVANPREMIERA
Regia:Ross Venokur
Cu:Demi Lovato, Wilmer Valderrama, Sia, Nia Vardalos, Ashley Tisdale, Avril Lavigne
Gen film:Animație,Comedie,Familie,Fantastic,Muzical
Durata:85 minute


Trei prințese de poveste descoperă că sunt logodite cu același prinț fermecător. Animația 3D Charming reunește voci celebre precum cea a lui Demi Lovato, Avril Lavigne, Ashley Tisdale sau Sia.


Sambata:12:10,14:00
Duminica:12:10,14:00


CHARLESTON-CHARLESTON (AP-12) 2D
SAPTAMANA DE PREMIERA
Regia:Andrei Crețulescu
Cu:Șerban Pavlu, Radu Iacoban, Victor Rebengiuc,Ana Ciontea, Gabriela Popescu, Dorian Boguta
Gen film:Dramă
Durata:119 minute


La câteva săptămâni după moartea soției sale, Ioana, și în seara în care împlinește 42 de ani, Alexandru are parte de un "cadou" cel puțin bizar: vizita mai tânărului Sebastian, care pretinde că a fost iubitul Ioanei în ultimele cinci luni... mai mult sau mai puțin. "Charleston" este povestea dulce-amară a unui triunghi amoros absurd, "format" din doi bărbați și femeia pe care au pierdut-o amândoi.


Vineri: 18:45
Sambata: 18:45
Duminica: 18:45
Marti: 18:45
Miercuri: 18:45
Joi: 18:45


FOXTROT-FOXTROT (N-15) 2D 
SAPTAMANA DE PREMIERA
Regia:Samuel Maoz
Cu:Lior Ashkenazi, Sarah Adler, Yonaton Shiray,Shira Haas
Gen film:Dramă
Durata:108 minute


Un tată îndurerat trăiește circumstanțele absurde din jurul morții fiului său, în această ultimă cugetare critică asupra culturii militare a regizorului israelian Samuel Maoz. Michael și Dafna se confruntă cu o durere înfricoșătoare când oficialii armatei sosesc în casa lor pentru a anunța moartea fiului lor, Jonathan. Michael devine din ce în ce mai frustrat de doliul excesiv al rudelor și de încurajările seci ale birocraților. În timp ce soția lui sedată se odihnește, Michael se învârte într-un vârtej de furie, doar pentru a experimenta ulterior una dintre răsturnările enigmatice ale vieții, turnură care nu poate fi rivalizată decât de experiențele militare suprarealiste ale fiului său. "Foxtrot" examinează atât puterea, cât și absurditatea serviciului militar din mai multe puncte de vedere. Trecând de la apartamentul părinților îndurerați, la postul militar îndepărtat unde Jonathan era plasat, povestea ne arată câtă distrugere poate apărea atunci când tinerii soldați, abia reușind să pună degetul pe trăgaci, trăiesc privare și singurătate. Foxtrot (2017) este o poveste puternică, despre nebunia războiului și despre urmările sale iminente.


Vineri: 18:30
Sambata: 18:30
Duminica: 18:30
Marti: 18:30
Miercuri: 18:30,20:45
Joi: 18:30


Jurassic World:Fallen Kingdom/Jurassic World :Un regat in ruina (AP-12) 3D
SAPTAMANA DE PREMIERA
Regia:J.A. Bayona
Cu:Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Jeff Goldblum, BD Wong
Gen film:Acțiune,Aventuri,SF


Au trecut trei ani de când parcul tematic și stațiunea de lux Jurassic World au fost distruse de dinozaurii care au scăpat din captivitate. Insula Nubar este acum abandonată de oameni, iar dinozaurii care au supraviețuit sunt acum pe cont propriu în junglă.


Când vulcanul adormit de pe insulă dă semne de reactivare, Owen și Claire lansează o campanie pentru a salva dinozaurii care au mai rămas de la erupția iminentă a vulcanului. Owen e hotărât să-l găsească pe Blue, raptorul său lider, care e dispărut în sălbăticie, iar Claire a ajuns să respecte aceste creaturi care au devenit acum o cauză în care crede și pentru care se luptă. Cei doi ajung pe insulă cu misiunea de a salva dinozaurii, dar descoperă o conspirație care ar putea reîntoarce întreaga noastră planetă la o stare de lucruri extrem de periculoasă, și care nu a mai fost văzută din timpuri preistorice.


Plin de aventuri, mister și suspans, acest nou capitol din Jurassic World ne prilejuiește reîntâlnirea cu personajele noastre favorite și cu dinozaurii pe care îi îndrăgim din capitolul anterior, și ne promite noi aventuri, mai terifiante și mai emoționante ca nicidoată, odată cu introducerea în poveste a unor specii noi.


Vineri: 14:00,16:30,19:00,21:30
Sambata: 16:15,18:45,21:15
Duminica: 16:15,18:45,21:15
Marti: 16:30,19:00,21:30
Miercuri: 14:00,16:30,19:00,21:30
Joi: 16:30,19:00,21:30


TAXI 5-TAXI 5 (AP-12) 2D:
Regia:Franck Gastambide
Cu:Franck Gastambide, Sabrina Ouazani, Bernard Farcy, Malik Bentalha
Gen film:Acțiune,Aventuri,Comedie,Crimă
Durata:102 minute


Sylvain Marot este un superpolițist din Paris, și un șofer de excepție. Transferat împotriva voinței sale în departamentul de poliție din Marsilia, este imediat solicitat de către fostul inspector-șef Gibert, acum primar al orașului, dar în care alegătorii nu mai aveau încredere, să pună capăt jafurilor comise de "banda de italieni" care teroriza bijutierii din Marsilia.


Pentru că jefuitorii nu erau niciodată prinși, căci fugeau de la locul faptei cât ai clipi, cu ajutorul unui Ferrari fabulos, Sylvain pare omul potrivit pentru această misiune. I se alocă și un partener, pe Eddy Maklouf, care e nepotul faimosului șofer de taxi Daniel Morales. Nenorocirea face, însă, ca Eddy să fie cel mai prost șofer de Uber din Marsilia, dar singurul care poate conduce legendarul taxi alb moștenit de la unchiul lui...


Vineri: 21:00
Sambata: 21:00
Duminica: 21:00
Luni: 21:00
Marti: 21:00
Miercuri: 21:00
Joi: 21:00


Jim Knopf und Lukas der Lokomotivführer/Jim Button si Lukas, mecanicul de locomotiva (AG) 2D DUBLAT
Regia:Dennis Gansel
Cu:Henning Baum, Solomon Gordon
Gen film:Aventuri,Familie,Fantastic
Durata:105 minute


Jim Button, prietenul său, Lukas, mecanicul de locomotivă, și Emma, locomotiva cu aburi, sunt nevoiți să părăsească mica insulă Lummerland. Călătoria lor îi duce în regatul Mandala, unde cei trei se vor îmbarca într-o aventură incredibilă: căutarea lui Li Si, fiica împăratului, răpită și dată dispărută. Împreună, cei trei se aventurează în orașul dragonilor pentru a elibera prințesa și pentru a rezolva misterul originii lui Jim.


Vineri: 14:30
Sambata: 12:00,14:30
Duminica: 12:00,14:30
Marti: 16:30
Miercuri: 14:30
Joi: 16:30


The Florida Project/Proiectul Florida (N-15) 2D
Regia:Sean Baker
Cu:Brooklynn Prince, Christopher Rivera, Aiden Malik, Willem Dafoe
Gen film:Dramă
Durata:111 minute


Halley și fiica ei de 6 ani pe nume Moonee locuiesc împreună într-un motel deținut de Bobby, un om a cărui înfățișare serioasă ascunde de fapt o mare de compasiune și bunătate. În ciuda situației sale dificile și a tuturor lucrurilor care se întamplă în jurul ei, micuța Moonee nu are nicio dificultate în a transforma fiecare zi într-o sărbătoare și a se bucura de toate momentele la maxim. În timp ce după-amiezele ei sunt presărate cu năzbâtii și aventuri care mai de care, mama sa se vede nevoită curând să exploreze opțiuni foarte periculoase. Cu toate astea, dragostea lui Moonee pentru tot ceea ce o înconjoară e atât de pură încât devine contagioasă.


Vineri: 19:15
Sambata: 12:45,17:30
Duminica: 12:45,17:30
Luni 19:15
Marti: 19:15
Miercuri: 19:15
Joi: 19:15
La ch'tite famille/Familia mea nebuna (AG) 2D
Regia:Dany Boon
Cu:Dany Boon, Line Renaud, Laurence Arn,Valérie Bonneton, Guy Lecluyse
Gen film:Comedie
Durata:107 minute


Valentin D. și Constance Brandt, un cuplu celebru de arhitecți și designeri, se pregătesc pentru deschiderea unei expoziții personale în prestigiosul Palais de Tokyo din Paris. Valentin ține ascuns un mare secret, fără de care n-ar fi putut ajunge în lumea exclusivistă a design-ului de lux; este vorba despre originile sale modeste, provinciale.
Când mama, fratele și cumnata apar pe nepusă masă la vernisajul expoziției, cele două lumi se ciocnesc inevitabil, iar întâlnirea este cu atât mai explozivă, cu cât Valentin este victima unui accident de mașină, în urma căruia își pierde memoria și este proiectat în urmă cu douăzeci de ani, cu tot alaiul de obiceiuri stângace, naive, țărănești.
Vineri: 17:00,21:30
Sambata: 15:00,20:00
Duminica: 15:00,20:00
Marti: 17:00,21:30
Miercuri: 17:00,21:30
Joi: 17:00,21:30


SHOW DOGS-OPERATIUNEA HAM-HAM (AG) 2D DUBLAT 
Regia:Raja Gosnell
Cu:, Natasha Lyonne, Alan Cumming,Will Arnett, Gabriel Iglesias
Gen film:Acțiune,Aventuri,Comedie,Crimă,Familie
Durata:92 minute


Într-o lume în care oamenii și câinii inteligenți coexistă, un câine polițist rottweiler, Max, trebuie să lucreze sub acoperire deghizat ca un câine de expoziție, într-un show de prestigiu, împreună cu partenerul său uman Frank, pentru a preveni un dezastru.


Solitarul Max și partenerul său FBI investighează răpirea unui pui panda de către o rețea secretă de comercianți ilegali de animale. Curând, cei doi primesc o informație despre faptul că rețeaua criminală intenționează să-l vândă la prestigioasa expoziție "Eastminster Dog Show", și că plănuiesc totodată un atac în cadrul galei. Pentru a lucra sub acoperire și a le dejuca complotul, masculul Max trebuie să îndure o transformare completă: băi de nămol, lecții de balet, ceară braziliană. În mâinile noului său antrenor uman, Frank, Max învață că încrederea în ajutorul altora poate uneori să fie mai satisfacătoare decât să lucreze singur.


Vineri:14:15 dub
Sambata:12:15, 14:15 dub
Duminica: 12:15, 14:15 dub
Marti:16:00 dub
Miercuri: 14:15 dub
Joi: 16:00 dub


BOOK CLUB-CLUBUL FEMEILOR DEZLANTUITE 2D 
Regia:Bill Holderman
Cu:Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen,Mary Steenburgen, Andy Garcia
Gen film:Comedie
Durata:103 minute


Book Club urmărește viața a patru prietene foarte bune și schimbările care se produc în viața lor atunci când în clubul lor de lectură se citește "Fifty Shades of Grey".


Patru femei, patru prietene de-o viață, fac parte dintr-un club de lectură care se întâlnește lunar. Diane a rămas recent văduvă după 40 de ani de căsătorie. Jane se bucură de partenerul ei fără nicio obligație. Sharon încă se luptă să treacă peste un divorț de zeci de ani, iar căsătoria lui Carol se află într-o criză după 35 de ani. Cu toate acestea, viața acestor patru prietene este transformată radical după ce ajung să citească infamul "Fifty Shades of Grey", care le catapultează într-o serie de alegeri și decizii scandaloase.


De la descoperirea unei noi romanțe, la reaprinderea unor flăcări vechi, ele se inspiră reciproc pentru a face din capitolul următor, cel mai bun capitol al vieții lor. Book Club (2018) este o comedie sinceră care arată că viața poate începe din nou la orice vârstă.


Vineri:16:00,20:45
Sambata: 16:00,20:45
Duminica: 16:00,20:45
Marti: 20:45
Miercuri: 16:00
Joi: 20:45
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3671 secunde