CINEMA CITYPLEX CONSTANTA 18.05.2018-24.05.2018

222
SHOW DOGS-OPERATIUNEA HAM-HAM (AG) 2D DUBLAT SI SUBTITRAT
AVANPREMIERA
Regia:Raja Gosnell
Cu:, Natasha Lyonne, Alan Cumming,Will Arnett, Gabriel Iglesias
Gen film:Acțiune,Aventuri,Comedie,Crimă,Familie
Durata:92 minute


Într-o lume în care oamenii și câinii inteligenți coexistă, un câine polițist rottweiler, Max, trebuie să lucreze sub acoperire deghizat ca un câine de expoziție, într-un show de prestigiu, împreună cu partenerul său uman Frank, pentru a preveni un dezastru.


Solitarul Max și partenerul său FBI investighează răpirea unui pui panda de către o rețea secretă de comercianți ilegali de animale. Curând, cei doi primesc o informație despre faptul că rețeaua criminală intenționează să-l vândă la prestigioasa expoziție "Eastminster Dog Show", și că plănuiesc totodată un atac în cadrul galei. Pentru a lucra sub acoperire și a le dejuca complotul, masculul Max trebuie să îndure o transformare completă: băi de nămol, lecții de balet, ceară braziliană. În mâinile noului său antrenor uman, Frank, Max învață că încrederea în ajutorul altora poate uneori să fie mai satisfacătoare decât să lucreze singur.


Sambata:12:15 dub
Duminica:12:15 dub


BOOK CLUB-CLUBUL FEMEILOR DEZLANTUITE 2D 
AVANPREMIERA
Regia:Bill Holderman
Cu:Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen,Mary Steenburgen, Andy Garcia
Gen film:Comedie
Durata:103 minute


Book Club urmărește viața a patru prietene foarte bune și schimbările care se produc în viața lor atunci când în clubul lor de lectură se citește "Fifty Shades of Grey".


Patru femei, patru prietene de-o viață, fac parte dintr-un club de lectură care se întâlnește lunar. Diane a rămas recent văduvă după 40 de ani de căsătorie. Jane se bucură de partenerul ei fără nicio obligație. Sharon încă se luptă să treacă peste un divorț de zeci de ani, iar căsătoria lui Carol se află într-o criză după 35 de ani. Cu toate acestea, viața acestor patru prietene este transformată radical după ce ajung să citească infamul "Fifty Shades of Grey", care le catapultează într-o serie de alegeri și decizii scandaloase.


De la descoperirea unei noi romanțe, la reaprinderea unor flăcări vechi, ele se inspiră reciproc pentru a face din capitolul următor, cel mai bun capitol al vieții lor. Book Club (2018) este o comedie sinceră care arată că viața poate începe din nou la orice vârstă.


Miercuri:20:30
Joi:20:30


SOLO:A STAR WARS STORY-SOLO:O POVESTE STARWARS (AP-12) 3D DUBLAT SI SUBTITRAT
AVANPREMIERA
Regia:Ron Howard
Cu:Emilia Clarke, Donald Glover, Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Paul Bettany,Thandie Newton
Gen film:Acțiune,Aventuri,Fantastic,SF
Durata:135 minute


Călătoriți într-o galaxie îndepărtată, alături de nava Millennium Falcon, în filmul "Solo: A Star Wars Story", o nouă aventură uimitoare cu cel mai iubit mercenar din galaxie. Tânărul Han Solo se întâlnește cu viitorul său copilot Chewbacca și îl întâlnește pe jucătorul notoriu Lando Calrissian, într-o călătorie fantastică ce va stabili cursul unuia dintre eroii cel mai populari ai universului Star Wars.


Joi:19:00 sub


DEADPOOL 2-DEADPOOL 2 (AP-12) 2D 
SAPTAMANA DE PREMIERA
Regia:David Leitch
Cu:Morena Baccarin, Ryan Reynolds, Josh Brolin,T.J. Miller
Gen film:Acțiune,Aventuri,Comedie,SF


Desfigurat de atacul unei bovine și părăsit de... simțul gustativ, Wade Wilson are aspirații înalte: vrea să devină cel mai "hot" bufetier al cafenelei în care lucrează.
Căutând savoarea vieții, dar și un aparat care l-ar putea ajuta să călătorească în timp, Wade trebuie să-și croiască drum printre ninja, temuți mafioți japonezi yakuza și... câini în călduri.
Va înțelege, până la urmă, care sunt lucrurile cu adevărat importante: prietenia, familia, gustul și acea mult râvnită cană de cafea cu titlul "Cel mai bun amant".


Vineri:14:00,16:15,18:30,20:45
Sambata: 14:00,16:15,18:30,20:45
Duminica: 14:00,16:15,18:30,20:45
Luni: 16:15,18:30,20:45
Marti: 16:15,18:30,20:45
Miercuri: 14:00,16:15,18:30,20:45
Joi: 16:15,18:30,20:45


DANS LA BRUME-TOXIC (AP-12) 2D
Regia:Daniel Roby
Cu:Romain Duris, Olga Kurylenko, Fantine Harduin, Michel Robin, Anna Gaylor
Gen film:SF
Durata:89 minute
Într-o zi, străzile Parisului sunt invadate de o ceață mortală, așa că supraviețuitorii caută refugiu la ultimele etaje și pe acoperișurile clădirilor din oraș. Fără acces la informații, fără electricitate, apă sau alimente, o familie încearcă să iasă vie din această catastrofă... Dar orele trec, și se pare că nimeni nu le va veni în ajutor, așa că singura lor șansă de a scăpa cu viață este să-și încerce norocul și să iasă în străzile înecate în ceață...


Vineri:15:00,18:45
Sambata: 15:00,18:45
Duminica: 15:00,18:45
Luni: 18:45
Marti: 18:45
Miercuri: 15:00,18:45
Joi: 18:45


OVERBOARD-AMNEZIE CU SURPRIZE (AG) 2D
Regia:Bob Fisher, Rob Greenberg
Cu:Anna Faris, Eva Longoria, John Hannah,Swoosie Kurtz, Josh Segarra
Gen film:Comedie:Romantic,Dragoste
Durata:112 minute


Cu o întorsătură de situație spumoasă, Overboard se concentrează asupra lui Leonardo (EUGENIO DERBEZ), un seducător egoist și răsfățat, ce face parte din cea mai bogată familie din Mexic și asupra lui Kate (ANNA FARIS) , o mamă singură ce de abia își duce traiul împreună cu cei 3 copii ai ei.


Kate e angajată să mențină curățenia pe luxosul iaht al lui Leonardo, până în momentul în care e concediată pe nedrept de acesta, care, pe deasupra, refuză și să-i plătească ce îi datorează. La scurt timp după acest lucru, Leonardo cade peste bord în timpul unei petreceri prea înfierbântate și se trezește a doua zi pe mal, suferind de cea mai acută formă de amnezie. Kate apare la spital și, ca să i-o plătească, îl convinge pe Leonardo că e soțul ei și îl pune la muncă-pentru prima oară în viața lui.


La început Leonardo e nefericit și stângaci, dar încet-încet începe să se descurce. În cele din urmă, Leonardo câștigă respectul noii sale "familii" și a colegilor de muncă. Dar adevărata familie de miliardari a lui Leonardo îl caută pe acesta cu disperare. În același timp, pericolul ca lui Leonardo să-i revină brusc memoria plutește în aer. Întrebarea care se pune e: o să rămână Leonardo împreună cu noua sa familie sau o să pună indiciile cap la cap și o să îi părăsească pentru totdeauna?


Vineri:16:00,18:30
Sambata: 15:30,18:00
Duminica: 15:30,18:00
Luni: 16:00,18:30
Marti: 16:00,18:30
Miercuri: 16:00,18:30
Joi: 16:45
REVENGE-REVANSA (IM-18) 2D
Regia:Coralie Fargeat
Cu:Matilda Anna Ingrid Lutz, Kevin Janssens,Vincent Colombe
Gen film:Acțiune,Thriller
Durata:108 minute


Trei bărbați căsătoriți merg împreună la partida anuală de vânătoare dintr-un canion, în mijlocul deșertului. Unul dintre ei are ideea de a veni însoțit de tânăra și atrăgătoarea sa amantă, care stârnește imediat interesul celorlalți doi...


Situația scapă de sub control... Abandonată în deșert, tânăra muribundă revine la viață, iar vânătorii se transformă în pradă.


Vineri:20:50
Sambata: 20:50
Duminica: 20:50
Luni: 20:50
Marti: 20:50
Miercuri: 20:50
Joi: 20:50


I FEEL PRETTY-HAI,CA SUNT BELEA! (N-15) 2D
Regia:Abby Kohn, Marc Silverstein
Cu:Michelle Williams, Emily Ratajkowski, Busy Philipps, Amy Schumer, Tom Hopper
Gen film:Comedie
Durata:110 minute


I Feel Pretty urmărește povestea unei femei obișnuite, Renee Bennett, care se confruntă zilnic cu sentimente de nesiguranță și inadecvare. Într-o zi, după ce cade de pe bicicletă și suferă o lovitură la cap, ea se trezește crezând că este cea mai frumoasă și capabilă femeie din lume.


Renee crede că o vrajă a făcut-o brusc minunată, cu excepția faptului că, pentru toți ceilalți, ea arată exact la fel. Cu această nouă încredere, ea este capabilă să-și trăiască viața fără teamă și fără rețineri, însă ce se va întâmpla când își va da seama că aparența ei nu s-a schimbat niciodată? Încrezătoare, Renee avansează brusc în rândurile companiei de cosmetice, câștigând respectul șefului ei, Avery LeClaire.


Cu noua ei siguranță de sine vine suprasolicitarea, și chiar tendința de a-i trata pe cei "mai puțin fericiți din punct de vedere genetic" în același fel lipsit de considerație în care oamenii o tratau pe ea. În cele din urmă, Renee își dă seama că "vraja" a fost ridicată, însă prin intermediul acestui proces a învățat că frumusețea adevărată nu este cea exterioară.


Vineri:20:30
Sambata: 20:30
Duminica: 20:30
Luni:20:30
Marti: 20:30


LICHOZROUTI-AVENTURI FARA PERECHE (AG) 2D
Regia:Galina Miklínová
Cu:Krystof Hádek, Jan Maxián, David Novotný,Ondrej Trojan, Marek Taclík
Gen film:Animație,Aventuri,Familie,Fantastic


Mâncăcioșii de șosete sunt creaturi pe care oamenii nu le pot vedea, responsabile pentru dispariția șosetelor pe care nu le mai găsim. Ei mănâncă doar câte o șosetă, lăsând perechile... desperecheate. Și nu se ating niciodată de șosetele de bebeluș


Aventuri fără pereche este povestea acestor creaturi simpatice, prinse într-o aventură cu gangsteri și răfuieli între două clanuri de mâncători de șosete, unde prăpastia dintre generații și seturi diferite de valori dau contur poveștii.


Viața Mâncăcioși lor de șosete este o aventură continuă. Îți trebuie curaj să găsești o familie cu multe șosete, să o protejezi și să înveți să trăiești cu oameni prin preajmă. Iar eroii noștri nu duc lipsă de curaj!


Vineri:14:30
Sambata:12:30,14:30
Duminica:12:30,14:30
Miercuri: 14:30


AVENGERS:INFINITY WAR-RAZBUNATORII:RAZBOIUL INFINITULUI (AP-12) 3D
Regia:Anthony Russo, Joe Russo
Cu:Dave Bautista, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Zoe Saldana, Vin Diesel, Chris Pratt, Tom Hiddleston
Gen film:Acțiune,Aventuri,Fantastic
Durata:151 minute


L-am întrezărit la finalul lui The Avengers, furios că Chitauri nu au reușit să înfrângă Pământul și, mai ales, să obțină Tesseractul: este Thanos, distrugătorul de lumi și cel mai înfiorător inamic al Răzbunătorilor. Posesor acum al celor șase giuvaeruri care îl transformă într-o creatură omnipotentă și omniscientă, Thanos se întoarce pe Terra pentru a-i nimici o dată pentru totdeauna pe Iron Man, Hulk, Thor și aliații lor.


Vineri:20:40
Sambata: 20:15
Duminica: 20:15
Luni: 20:40
Marti: 20:40
Miercuri: 20:40


DUCK,DUCK,GOOSE-RATA,RATA SI GASCAN (AG) 3D DUBLAT 
Regia:Christopher Jenkins
Cu:Jim Gaffigan, Zendaya, Lance Lim, Greg Proops, Natasha Leggero, Diedrich Bader
Gen film:Animație,Aventuri,Comedie,Familie
Durata:82 minute


După ce s-a rănit într-un accident, un gâscoi aventuros este responsabilizat de doi orfani cu ochii mari, în timp ce se confruntă cu pericolele și frumusețea lumii din afară. Eroul nostru, Peng, respinge comunitatea de gâște din care face parte în încercarea de a-și trăi viața în proprii săi termeni. Peng este un gâscoi independent, care ar face mai degrabă orice, decât să se pregătească pentru viitoarea migrare. El crede că este mai bun decât oricine altcineva și își petrece timpul încercând cascadorii nebunești, la viteze și mai nebunești. Dar, după ce a salvat doi pui de rață rătăciți, Chi și Chao, din ghearele unei pisici excentrice și periculoase pe nume Banzou, cei doi îl percep pe Peng ca pe un părinte. Cu o iarnă paralizantă la orizont, Peng este de acord să aibă grijă de cei doi pui din frica că leziunea lui ar putea fi descoperită de Banzou și de alți prădători. În această întâlnire neașteptată, Peng va începe o călătorie frumoasă și periculoasă, iar pe parcurs va înțelege puterea iubirii necondiționate, sub forma a doi pui de rață orfani, care, de asemenea, cresc percepându-l ca fiind cel mai bun tată pe care l-ar putea avea vreodată


Vineri:14:15
Sambata:12:00,13:45
Duminica: 12:00,13:45
Miercuri:14:15


ROMANIA NEIMBLANZITA (AG) 2D
Regia:Tom Barton-Humphreys
Cu:Victor Rebengiuc
Gen film:Documentar
Durata:90 minute


În inima Europei există o viață naturală fabuloasă: o explozie a sălbăticiei, care reprezintă căminul a nenumărate vietăți. Munții infiniți, pădurile străvechi, apele nesfârșite, toate acestea găzduiesc creaturi de referință pentru bătrânul continent.


Sunt ținuturi ale frumuseții și sălbăticiei unde destinele sunt dictate de anotimpuri. Creaturi parcă desprinse din legendă trăiesc în libertate, aici animalele se luptă pentru supraviețuire. Iar ROMÂNIA NEÎMBLÂNZITĂ va dezvălui toate aceste povești incredibile.


Vineri:17:00
Sambata: 17:00
Duminica: 17:00
Luni: 17:00
Marti: 17:00
Miercuri: 17:00
Joi: 17:00
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3159 secunde