Rețeta zilei
Clătite de post
583
Articole de la același autor
Scrisul trădează personalitatea
03 August 2007
Angajatorii -somați de lege să-și respecte angajații!
04 August 2007
Contează culoarea lentilei ochelarilor de soare? (Luiza și Corina Aldea; Adriana V., din Constanța)
20 Iunie 2007
Preotul sau psihologul?
02 August 2007
Apeluri de la cetățeni
04 August 2007
FOTOGRAFII DE LA CITITORI
04 August 2007
Ingrediente: 100 g făină, 100 ml sifon, 50 ml ulei, 25 g zahăr, sare.
Mod de preparare: Punem făina într-un vas și adăugăm treptat apa, ca să nu se formeze cocoloașe, încorporăm uleiul, zahărul și sarea. Turnăm din compo-ziție cu un polonic într-o tigaie bine încinsă și unsă cu ulei și rotim ca să se întindă uniform în toată tigaia. Procedăm la fel, până terminăm toată compoziția. Apoi, întindem puțină dulceață sau marmelată și le rulăm. Pot fi umplute și ca aperitiv, cu varză, spanac etc.
La clătitele de post, lipsa oului face ca foaia să se rupă ușor. De aceea, se fac puțin mai groase.
Ingrediente: 100 g făină, 100 ml sifon, 50 ml ulei, 25 g zahăr, sare.
Mod de preparare: Punem făina într-un vas și adăugăm treptat apa, ca să nu se formeze cocoloașe, încorporăm uleiul, zahărul și sarea. Turnăm din compo-ziție cu un polonic într-o tigaie bine încinsă și unsă cu ulei și rotim ca să se întindă uniform în toată tigaia. Procedăm la fel, până terminăm toată compoziția. Apoi, întindem puțină dulceață sau marmelată și le rulăm. Pot fi umplute și ca aperitiv, cu varză, spanac etc.
La clătitele de post, lipsa oului face ca foaia să se rupă ușor. De aceea, se fac puțin mai groase.
Mod de preparare: Punem făina într-un vas și adăugăm treptat apa, ca să nu se formeze cocoloașe, încorporăm uleiul, zahărul și sarea. Turnăm din compo-ziție cu un polonic într-o tigaie bine încinsă și unsă cu ulei și rotim ca să se întindă uniform în toată tigaia. Procedăm la fel, până terminăm toată compoziția. Apoi, întindem puțină dulceață sau marmelată și le rulăm. Pot fi umplute și ca aperitiv, cu varză, spanac etc.
La clătitele de post, lipsa oului face ca foaia să se rupă ușor. De aceea, se fac puțin mai groase.
Ingrediente: 100 g făină, 100 ml sifon, 50 ml ulei, 25 g zahăr, sare.
Mod de preparare: Punem făina într-un vas și adăugăm treptat apa, ca să nu se formeze cocoloașe, încorporăm uleiul, zahărul și sarea. Turnăm din compo-ziție cu un polonic într-o tigaie bine încinsă și unsă cu ulei și rotim ca să se întindă uniform în toată tigaia. Procedăm la fel, până terminăm toată compoziția. Apoi, întindem puțină dulceață sau marmelată și le rulăm. Pot fi umplute și ca aperitiv, cu varză, spanac etc.
La clătitele de post, lipsa oului face ca foaia să se rupă ușor. De aceea, se fac puțin mai groase.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!