Clătite olandeze
Ingrediente: 400 g ceapă tăiată foarte mărunt, 100 g slănină afu-mată, o lingură de făină, 200 ml smântână, sare.
Mod de preparare: Ceapa se curăță și se fierbe timp de cinci mi-nute în apă sărată. Slănina se taie fâșiuțe, se prăjește, apoi se adaugă ceapa (după ce s-a scurs), se presară făină și se stinge cu puțin lapte. Se fierbe, se mai adaugă 100 ml smântână și cu această compoziție se umplu clătitele gătite în tigaia de teflon. Se rulează, se așază într-un vas termorezistent, se stropesc deasupra cu smântâna rămasă și se încălzesc în cuptor, dar nu se prăjesc. Au un gust excelent.
Mod de preparare: Ceapa se curăță și se fierbe timp de cinci mi-nute în apă sărată. Slănina se taie fâșiuțe, se prăjește, apoi se adaugă ceapa (după ce s-a scurs), se presară făină și se stinge cu puțin lapte. Se fierbe, se mai adaugă 100 ml smântână și cu această compoziție se umplu clătitele gătite în tigaia de teflon. Se rulează, se așază într-un vas termorezistent, se stropesc deasupra cu smântâna rămasă și se încălzesc în cuptor, dar nu se prăjesc. Au un gust excelent.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Marţi, 13 Septembrie 2011
Marţi, 13 Septembrie 2011
Marţi, 13 Septembrie 2011
Luni, 12 Septembrie 2011
Luni, 12 Septembrie 2011
Luni, 12 Septembrie 2011
Luni, 12 Septembrie 2011
Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
Sâmbătă, 10 Septembrie 2011