Clătite olandeze

713
Clătite olandeze - 12septreteta2-1315840241.jpg
Ingrediente: 400 g ceapă tăiată foarte mărunt, 100 g slănină afu-mată, o lingură de făină, 200 ml smântână, sare.

Mod de preparare: Ceapa se curăță și se fierbe timp de cinci mi-nute în apă sărată. Slănina se taie fâșiuțe, se prăjește, apoi se adaugă ceapa (după ce s-a scurs), se presară făină și se stinge cu puțin lapte. Se fierbe, se mai adaugă 100 ml smântână și cu această compoziție se umplu clătitele gătite în tigaia de teflon. Se rulează, se așază într-un vas termorezistent, se stropesc deasupra cu smântâna rămasă și se încălzesc în cuptor, dar nu se prăjesc. Au un gust excelent. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 13 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Și copiii  au migrene
Luni, 12 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Perișoare speciale
Luni, 12 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Albirea pisicilor - un fenomen rar
Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Ce culori vom purta în această toamnă
Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Plăcintă cu struguri și nuci
Pagina a fost generata in 1.8312 secunde