Rețeta zilei
Cocteil cu înghețată de vanilie și alune
Ingrediente: 1 l lapte, 100 g alune, 400 g înghețată de vanilie, 250 ml votcă.
Mod de preparare: Se fierbe laptele. Când clocotește, se pun alunele prăjite, decojite și pisate. Se ia laptele de pe foc și se lasă acoperit o oră.
Se servește rece, în pahare de cocteil, în care se pune câte o lingură de înghețată și votcă (circa 40 ml) și se amestecă.
Ingrediente: 1 l lapte, 100 g alune, 400 g înghețată de vanilie, 250 ml votcă.
Mod de preparare: Se fierbe laptele. Când clocotește, se pun alunele prăjite, decojite și pisate. Se ia laptele de pe foc și se lasă acoperit o oră.
Se servește rece, în pahare de cocteil, în care se pune câte o lingură de înghețată și votcă (circa 40 ml) și se amestecă.
Mod de preparare: Se fierbe laptele. Când clocotește, se pun alunele prăjite, decojite și pisate. Se ia laptele de pe foc și se lasă acoperit o oră.
Se servește rece, în pahare de cocteil, în care se pune câte o lingură de înghețată și votcă (circa 40 ml) și se amestecă.
Ingrediente: 1 l lapte, 100 g alune, 400 g înghețată de vanilie, 250 ml votcă.
Mod de preparare: Se fierbe laptele. Când clocotește, se pun alunele prăjite, decojite și pisate. Se ia laptele de pe foc și se lasă acoperit o oră.
Se servește rece, în pahare de cocteil, în care se pune câte o lingură de înghețată și votcă (circa 40 ml) și se amestecă.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!