Rețeta zilei

Cocteil cu înghețată de vanilie și alune

336
Ingrediente: 1 l lapte, 100 g alune, 400 g înghețată de vanilie, 250 ml votcă.
Mod de preparare: Se fierbe laptele. Când clocotește, se pun alunele prăjite, decojite și pisate. Se ia laptele de pe foc și se lasă acoperit o oră.
Se servește rece, în pahare de cocteil, în care se pune câte o lingură de înghețată și votcă (circa 40 ml) și se amestecă.

Ingrediente: 1 l lapte, 100 g alune, 400 g înghețată de vanilie, 250 ml votcă.
Mod de preparare: Se fierbe laptele. Când clocotește, se pun alunele prăjite, decojite și pisate. Se ia laptele de pe foc și se lasă acoperit o oră.
Se servește rece, în pahare de cocteil, în care se pune câte o lingură de înghețată și votcă (circa 40 ml) și se amestecă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8493 secunde