Colțul constănțeanului supărat

299
1
Pentru cititorul nostru, Lucian Valeriu (46 ani), este de neînțeles de ce în cazul a zeci de primării de orașe mai mici sau mai mari din țară, oricum mult mai mici com-parativ cu urbea noastră, s-a reluat accesarea de fonduri europene: "Am aflat chiar din presă că primăria Constanța stă cel mai rău la fonduri europene. Stau și mă întreb cine-l oprea pe domnul primar să acceseze fonduri europene pentru padocuri, dacă este total împotriva eutanasierii câi-nilor și nici nu are bani să-i ducă undeva, că pe stradă nu au ce să caute? Dar peste toate, cel mai deranjat sunt de atitudinea domnului Mazăre, care atunci când nu îi convine că este criticat - și se întâmplă din ce în ce mai des în ultimul timp, adoptă o retorică preferată de cei care suferă de mania persecuției… cică ăia de la putere îl urmăresc special, ca să ruineze zona Constanței!".

Cititorul nostru speră ca măcar pe ultima sută de metri a mandatului, edilul șef al Constanței… dacă n-o să se spetească pentru oraș, măcar să nu se mai plângă!  

Comentează știrea

Matroz in cri(tz)a
15 septembrie 2011
Tanti biciclista...

Cica-constanteanul suparat !!!,cand de fapt el ii " Constanteanul Pedelac".Asta nu a auzit de "centurista" care blocheaza acele proiecte pe motiv de portocalo-verde.El ii pus sa dezinformeze.

Articole din aceeași secțiune

Joi, 15 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Dulceață de struguri
Miercuri, 14 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Pizza cu legume
Miercuri, 14 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Cu angina pectorală nu-i de glumit!
Miercuri, 14 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : "Neică, nimeni nu-i de capul lui în bloc!"
Marţi, 13 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Și copiii  au migrene
Pagina a fost generata in 1.324 secunde