Concurs Colțul constănțeanului supărat

438
1
"Apreciez că ziarul Cuget Liber vrea să lămurească unele controverse cu repartitoarele de căldură. E momen-tul cel mai bun. Cred că o să plângem la greu în iarna asta din cauza facturilor, e bine să ne luăm măsuri" – este de părere Laura Alexe. Locuiește la bloc și dispune de repartitoare chiar de când s-a declanșat "moda asta". În ceea ce privește disputele pe seama lor, consideră că ele se datorează lipsei de educație a multor beneficiari. A folosit robinetele exact așa cum scrie în instrucțiuni și a fost foarte mulțu-mită de economiile realizate, factura fiindu-i serios micșorată. De aceea, este deranjată de comentariile unor vecini care nu par interesați de folosirea corectă a aparatelor: "În schimb, le place să se plângă pe la toate colțurile că nu sunt bune, c-o fi, c-o păți, că au fost păcăliți la drumul mare, tot felul de motive fără aco-perire. Dar tot ei sunt primii care nu fac nimic pentru locul în care stau, refuză să plătească reparații ca să nu avem pierderi pe coloane sau la subsol, la reabilitarea termică au făcut mare circ și tot așa. Sunt extrem de supărată și pe ei, dar și pe primărie, pentru că ne-au făcut cea mai mare gigacalorie din țară!".

O altă supărare a cititoarei noastre este avertismentul "unei minorități din bloc, oameni care ar trebui să ne dea lecții, nicidecum să ne amenințe că dacă vor plăti mult la căldură, vor închide robinetul de la subsol, pot să fie și minus 30 de grade. Cred că pentru a proceda așa, legea trebuie să oblige asociațiile să ia asemenea hotărâri în adunarea geneală, nu după cum se trezesc unii".

Comentează știrea

Ardeal plin de DobiBoci
27 octombrie 2011
Acuze aiurea

Si,eu care credeam ca "madame"din articol e suparata pe BoK cu motz(ala a facut pretul,nicidecum primaria) !!!. Da, probabil ca dupa ce ia turnat in ceaiul baut de dimineata(de bishnitzarul de la TroCoceni),i-a aburit mintea si nu mai vede clar-transformandu-se in dobiboaca.

Articole din aceeași secțiune

Joi, 27 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Mic dejun turcesc
Joi, 27 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Ce dezastru!
Miercuri, 26 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Conopidă napolitană
Pagina a fost generata in 2.9635 secunde