Colțul constănțeanului supărat

304
1
S-ar fi dus "cu jalba în proțap" pe la ușile autorităților pentru a cerși liniștea din propria casă, însă nu știe cui să se adreseze. Vlad Pantea este extrem de supărat pe patronul firmei de la parterul blocului, "care a recunoscut că folosește niște ventilatoare depășite, probabil defecte, dar criza nu-i permite să le schim-be, deocamdată, deși tot promite că o să facă asta. Nu sunt eu specialist să-mi dau cu părerea. Tot ce l-am rugat pe acest domn este, ori să le desființeze, ori să aducă altele care fac mai puțin zgomot. Nu sunt absurd, am și eu în casă aparate de aer condiționat, știu că fac puțin zgomot, dar e ceva suportabil". Mai mult decât atât, bărbatul ne-a spus că două dintre ventilatoare sunt încastrate în peretele sufrageriilor, respectiv al dormitoarelor, producând un zgomot infernal, mai ales vara! "Vă imaginați cum suportăm aceste huruieli! Nu mai putem trăi în acest infern! Cui să ne adresăm? Nici nu știm dacă are acte în regulă. Nu vreau să fac rău la nimeni, însă problemele de sănătate mă obligă să trăiesc cât de cât în liniște".

v v v

Stimate domnule Pantea, ar trebui să delegați pe cineva din conducerea asociației de proprietari să ceară, în primul rând, Corpului de Control al Primăriei să verifice dacă firma funcționează pe baza autorizațiilor cerute de lege.

Puteți sesiza și Direcția de Sănătate Publică, pentru a determina gradul de zgomot din apartamente, dacă acesta depășește limita admisă de lege. Cu siguranță, lucrurile vor fi tranșate într-un fel, în funcție de concluzia la care se va ajunge după verificarea situa-ției de la fața locului de către cei în drept să o facă și să dispună măsuri în consecință. 

Comentează știrea

Liuba
3 octombrie 2014
Petromidia si BENZINARIILE

Vreau sa ii controleze pe BENZINARIA DE LA IESIREA DIN CONSTANTA BIFURCATIE CU :CUMPANA: a lui ARIPEDi,sa vedeti cum intra cisternele cu motorina fara ACTE si le trimite cu tracurile la turci 50/50 pret de aia se fac oameni bogati si PETROMIDIA TACE SI FURA CU CEI M_AI MARI conducatori CINE este de vina ca-i lasa sa fure VREM SA AUZIM CONTROLUL CONSTANTEI MOTORINA SI BENZINA FARA ACTE CISTERNA DESCARCA SI NU AU ACTE VA ROG CONTROLATI SI FACETI SCRI IN CUGET LIBER SA VADA LUMEA

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Februarie 2012
Stire din Social : Locuințele ANL, scoase la vânzare
Pagina a fost generata in 0.5489 secunde