Colțul constănțeanului supărat

137
1
Colțul constănțeanului  supărat - amenzipolitieploiesti85188900-1381355187.jpg

Articole de la același autor

Se lucrează din greu la modificarea Codului Rutier, o știe tot românul. Dacă în prima variantă a noului Cod Rutier, de exemplu, amenda maximă atingea plafonul de 16.000 lei, după ultima modificare, suma maximă se preconizează a fi de 9.600 lei. Ca șofer cu ștate vechi și mai ales ca unul care s-a confruntat, în cei peste 20 de ani de când conduce pe șoselele patriei și în afara ei, Aurel Lucian s-a simțit dator să-și exprime supărarea că, psihologic, scăderea limitei maxime a oricărei amenzi de circulație în mod special "nu dă bine. Dintr-o dată șoferul indisciplinat, automat, se gândește că nu e chiar așa de gravă fapta lui, așa că nu-i un capăt de țară dacă se riscă… Nu de alta, dar puțini contravenienți sunt prinși în flagrant, la câtă poliție are țara asta! Ei tot spun că adaptează regulile românești la cele europene. Așa este și sunt de acord, dar când și românul nostru se va civiliza ca europenii, cred că abia atunci trebuie să se adapteze întru totul legile. Acum trebuie să se țină seama și de nivelul de conștiință al românilor, ori de câte ori se modifică legi sau se fac legi noi. Ne place, nu ne place, asta e realitatea!".

Cititorul nostru consideră că se întâmplă toate aceste lucruri nu din cauza lipsei legislației, ci a neaplicării ei "de la vlădică până la opincă. Cred că aici e punctul nostru slab, iar de aici ni se trag 90 la sută din relele acestei țări, de care nu scăpăm nici după atâția ani de la căderea comunismului. Puteți să faceți un sondaj pe tema asta, ca să vă convingeți că nu bat câmpii". 

Comentează știrea

TRAIAN
10 octombrie 2013
Constanteanu' suparat...

Acest AUREL LUCIAN cu ai sai 20 ani de experienta in ale conducerii gandeste ca un comunist ! PRIETRNE ESTI UN FRUSTRAT !...

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Octombrie 2013
Stire din Politică-Administrație : Noul Cod rutier, în ședința de Guvern
Miercuri, 02 Octombrie 2013
Stire din Eveniment : Codul rutier / Noile modificări, amânate
Marţi, 01 Octombrie 2013
Stire din Eveniment : "Este nevoie  de un Cod Rutier exigent!"
Pagina a fost generata in 0.5005 secunde