Colțul constănțeanului supărat

128
1
Colțul constănțeanului supărat - coltcteansup24marpg-1395679059.jpg

Articole de la același autor

Vestea că prețul gazelor pentru consumatorii casnici va crește cu 2% de la 1 aprilie, urmând ca, până la sfârșitul anului, 2014, să se producă alte două scumpiri, de câte 3%, la 1 iulie și, respectiv, 
1 octombrie, au supărat-o teribil pe Marilena Iancu. Dând filmul în urmă, cititoarea noastră își amintește că în urmă cu circa 10 ani, când și-a racordat locuința la rețeaua de gaze naturale, a făcu-t-o pentru că erau costurile cele mai ieftine cu încălzirea: "Se făcea teribil de multă reclamă atunci la gaze naturale, politicienii îndemnau lumea să treacă pe acest sistem de încălzire, din cauza costurilor mici. Niciodată nu mi-am imaginat că și prețul gazelor pen-tru consumatorii casnici o s-o ia razna. N-au decât să mărească pentru consumatori industriali, dar nu pentru noi! Politicienii au expli-cații pentru orice fel de mărire, dar nu apleacă urechea și la explicațiile noastre. Dacă o țin tot așa, o să ne încălzim cu surcele, ca pe vremea bunicilor. Înțeleg, societatea se schimbă, economia la fel, nici prețurile nu pot să stea pe loc. Dar ceea ce nu înțeleg e că prețurile la utilități tot cresc, iar salariile nici măcar nu rămân pe loc, ci scad. Asta e problema pe care trebuie s-o analizeze Guvernul când mai pune de câte-o scumpire. Că în țara asta, nu sunt numai salariați bugetari!".
De precizat că ANRE (Autoritatea Națională de Reglementare în Energie) a anunțat că prețul gazelor pentru populație va crește cu 8% în acest an. 


Comentează știrea

Bogdan
25 martie 2014
Gaze

Dar sa nu uitam ca si CET Palas foloseste aceasi sursa de energie adica tot GAZE Naturale. Si nu stiu daca e normal ca pentru un apartament de circa 60 de m2 e normal sa ai o intretinere de platit de 750 lei pentru luna Februarie asa ca cei care au avut norocul sa isi monteze centrala pe gaze sa nu comenteze ca au luat teapa...macar e bine ca platesti ceea ce consumi si sa nu intre in discutie repartitoarele ca sunt cea mai mare teapa posibila pe care au luato foarte multi.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Ianuarie 2014
Stire din Cetățenești : "Copilul meu crește cam repede!"
Miercuri, 08 Ianuarie 2014
Stire din Social : INS. Șomajul, în creștere
Pagina a fost generata in 1.9693 secunde