Colțul constănțeanului supărat

2328
1
Colțul constănțeanului supărat - coltctean-1415539785.jpg

Articole de la același autor

Imaginația omului nu cunoaște limite și când vine vorba de maltratarea afișelor, electorale și nu neapărat. "Nu e campanie electorală în care să nu vezi afișe electorale mâzgălite în fel și chip, unele macabre, cu cruci și alte însemne, altele cu semne distractive, nu doar în Constanța, peste tot în țară… Plus amenințări scrise pe margine… Cu mâzgăleala, mai e cu mai e, dar sunt multe cuvinte obscene, pe care le citesc și copiii. Eu cred că mulți români au o plăcere să facă asta, dacă până și afișele teatrelor suportă asemenea tratament!" - ni s-a plâns Eleonora Voinea. Femeia le recomandă celor care își exprimă frustrările în acest fel sau pur și simplu se distrează maltratând afișele electorale, să-și exprime opțiunea electorală civilizat, prin vot, iar autorităților, să facă măcar câteva razii, să-i prindă… în fapt și să-i amendeze sau măcar să-i avertizeze.

v v v

De precizat că deteriorarea, distrugerea, murdărirea, acoperirea prin scriere a listelor electorale sunt considerate contravenții, fiind sancționate cu amenzi între 500 și 1.000 de lei, potrivit Legii nr. 370/2004 pentru alegerea Președintelui României. 

Comentează știrea

vpopa
29 noiembrie 2014
Oferta

Oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber). Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5283 secunde