Colțul turistului supărat

82
1

Articole de la același autor

"Am făcut economii luni de zile ca să vin la tratament, la Eforie Nord. Toți avem probleme finan-ciare și nu ne convine să dăm bani ca să ne umplem de nervi! Sunt din județul Timiș, pe la noi oamenii sunt mai molcomi. Eu n-am nimic cu turiștii, mă deranjează numai discotecile, cu muzica lor striden-tă până dimineața. După multe nopți nedormite, am ajuns să mă închid în baie și să pic lat de somn, pe o saltea, cu capul lângă vasul WC. Își bat joc de noi, turiștii, ăsta nu e turism, e o mare bătaie de joc și lipsă crasă de respect față de liniștea oamenilor. În Eforie nu sunt numai turiști, majoritatea sunt localnici, oameni care nu se pot odihni și merg năuci la muncă" – ni s-a plâns R. Mirea. Bărbatul nu înțelege de ce autoritățile locale se arată insensibile la problemele, în primul rând, ale locuitorilor din Eforie Nord, și apoi ale turiștilor, din moment ce sesizările primite pe această temă nu schimbă în bine situația.

Să se facă verificări. Mai mult decât atât, R. Mirea susține că la restaurante… cu ștaif din stațiune nu se respectă regulile cele mai elementare de igienă la prepararea grătarelor: "Noi nu știm ce e în bucătăria lor, cum stau la capitolul curățenie, dar grătarul îl fac afară, în fața restaurantului și oricine poate să vadă cum pun mâna în apa cu muște, apoi aruncă apa pe grătar. Să verifice instituțiile statului, dar de la centru, de la București, așa cred eu că se poate schimba ceva. Nu insinuez nimic, doar fac niște sugestii".

Bărbatul ni s-a plâns și de faptul că faleza este plină de gropi și că multe activități comerciale sunt cu mult sub standarde. Mai trist i se pare că problemele sunt vechi, deși plângerile celor afectați curg din toate direcțiile. 

Comentează știrea

Miki
2 august 2013
Eforie

De ani de zile nu se face nimic.E mizerie peste tot.De ce in Mamaia se poate si la Eforie ,NU?Cine se ocupa e ocupat dar nu cu problema jegului din Eforie.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2155 secunde