Rețetă de post
Concurs Conopidă napolitană
Ingrediente: 1/2 conopidă mijlocie, o lingură ulei, o ceapă tocată mărunt, 12 măsline tăiate feliuțe, 2 lingurițe capere tăiate mărunt, ½ linguriță zahăr.
Mod de preparare: Se desface conopida buchețele, se fierbe, se lasă să se scurgă, apoi se lasă sub un jet de apă rece. Roșiile se mărunțesc în mixer împreună cu bulionul și se trec apoi printr-o sită, pentru îndepărtarea semințelor. Se încinge uleiul într-o tigaie și se călește ceapa tocată până când se înmoaie. Se adaugă roșiile pasate, măslinele, caperele și zahărul și se pun la foc mic să se înfierbânte. Conopida fiartă se introduce în sosul cald și se servește imediat.
Mod de preparare: Se desface conopida buchețele, se fierbe, se lasă să se scurgă, apoi se lasă sub un jet de apă rece. Roșiile se mărunțesc în mixer împreună cu bulionul și se trec apoi printr-o sită, pentru îndepărtarea semințelor. Se încinge uleiul într-o tigaie și se călește ceapa tocată până când se înmoaie. Se adaugă roșiile pasate, măslinele, caperele și zahărul și se pun la foc mic să se înfierbânte. Conopida fiartă se introduce în sosul cald și se servește imediat.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Miercuri, 26 Octombrie 2011
Marţi, 25 Octombrie 2011