Cornulețe cu miere și nucă

753
Cornulețe cu miere și nucă - 22948e78774c86e42ded049ea45517e7.jpg
Ingrediente: 100 g miere, 350 g făină, 80 g zahăr pudră, 100 g unt, un ou întreg, 200 g nucă măcinată.
Mod de preparare: Mierea, untul înmuiat și zahărul se amestecă, bătându-se spumă. Se adaugă 150 g nucă măcinată și praful de copt. Se încorporează făina și laptele, cât cuprinde, ca să rezulte un aluat moale. Se frământă bine pe planșetă. Se formează cornulețe, care se ung cu ou bătut și se presară cu restul de nucă. Se coc în cuptorul bine încins.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 22 Mai 2010
Stire din Cetățenești : Prăjitură rapidă la rece
Pagina a fost generata in 2.196 secunde