Cornulețe cu miere și nucă
Ingrediente: 100 g miere, 350 g făină, 80 g zahăr pudră, 100 g unt, un ou întreg, 200 g nucă măcinată.
Mod de preparare: Mierea, untul înmuiat și zahărul se amestecă, bătându-se spumă. Se adaugă 150 g nucă măcinată și praful de copt. Se încorporează făina și laptele, cât cuprinde, ca să rezulte un aluat moale. Se frământă bine pe planșetă. Se formează cornulețe, care se ung cu ou bătut și se presară cu restul de nucă. Se coc în cuptorul bine încins.
Mod de preparare: Mierea, untul înmuiat și zahărul se amestecă, bătându-se spumă. Se adaugă 150 g nucă măcinată și praful de copt. Se încorporează făina și laptele, cât cuprinde, ca să rezulte un aluat moale. Se frământă bine pe planșetă. Se formează cornulețe, care se ung cu ou bătut și se presară cu restul de nucă. Se coc în cuptorul bine încins.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Marţi, 25 Mai 2010
Luni, 24 Mai 2010
Luni, 24 Mai 2010
Luni, 24 Mai 2010
Sâmbătă, 22 Mai 2010