Cosmetica la domiciliu

62
Machiajul corect pe caniculă

Chiar dacă soarele arde cu putere, fără doar și poate, orice femeile își doresc să arate bine, iar tenul să fie cât mai proaspăt cu putință. Având în vedere că vara este o perioadă în care transpirația ne urmărește ca un coșmar, chiar și pentru zilele călduroase, Bogdana Oancea Stoian, specialist în cosmetică, este de părere că ar trebui să se opteze pentru un look cât mai natural și cât mai puțin încărcat.

Fondul de ten lichid trebuie evitat. Pentru a atinge aceste ținte, se pot folosi cu încredere cele mai indicate produse, cum ar fi crema auto-bronzantă, în locul fondului de ten lichid, care trebuie evitat pe timpul verii din cauză că încarcă fața. Chiar și în situația în care este nevoie de o bază pentru machiaj, s-ar putea folosi cu eficiență maximă o cremă auto-bronzantă.

În situația în care nu sunteți deloc bronzată, puteți folosi un strop de bronzer, atâta cât să confere feței o strălucire agreabilă. Aplicați-l în zonele unde prinde soarele mai accentuat, respectiv pe frunte, nas, pomeți și bărbie, iar pentru o acoperire cât mai fină puteți să folosești o perie foarte subțire, sub formă de evantai.

Dacă doriți neapărat să vă contuarți ochii, se recomandă pudra pentru pleoape, aplicată cu o pensulă foarte subțire, exact la baza genelor.

Truc! Pentru ca machiajul să fie impecabil, nu uitați că tenul trebuie să fie foarte bine hidratat, lucru posibil nu doar prin consumul unei cantități suficiente de apă pe zi, ci și cu ajutorul unei creme de zi cu factor de protecție. Ideal ar fi să aveți și confirmarea din partea unui cosmetician a tipului de ten. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 25 Iunie 2013
Stire din Cetățenești : Calendar
Pagina a fost generata in 4.3136 secunde