Cosmetica la domiciliu

379
"Părinții mei se ocupă de comerț, iar eu îi ajut. Călătoresc destul de mult cu trenul și noaptea. Folosesc fond de ten ca să-mi ascund oboseala, dar a doua zi fața mea arată foarte rău. Pot să aflu de la dumneavoastră ce produse cosmetice ar fi bune în situația asta? Mii de mulțumiri" – Denisa, 23 ani.
v v v
Dragă Denisa, Bogdana Oancea Stoian (Salonul Crazy Colors, str. Adamclisi nr. 3, bloc P 3, Constanța, telefon 0341/452070; 0722/447325), consideră că nu este o idee foarte bună să folosești fond de ten atâta vreme cât rămâi cu el pe față peste noapte. De ce? Din cauză că pielea nu mai poate respira și riști înfundarea porilor.
Dacă vrei ca tenul tău să arate frumos în timpul călătoriilor, îți recomandă ca atunci când pleci la drum, în locul fondului de ten să folosești puțină pudră pulbere minerală, care nu va încărca tenul, iar pielea va putea astfel să respire. De asemenea, pentru puțină culoare în obraji, un fard cremă ar fi cel mai potrivit.
Un alt sfat ți-ar putea fi de folos: în locul rimelului care, în timpul somnului, ar putea rupe genele, poți folosi ulei de ricin, care le va face lucioase și definite și, mai mult, le va fortifica.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 29 Iulie 2009
Stire din Cetățenești : Sărmăluțe în foi de viță
Miercuri, 29 Iulie 2009
Stire din Cetățenești : Cum se schimbă roata la mașină
Marţi, 28 Iulie 2009
Stire din Cetățenești : Veterinarul pe recepție
Luni, 27 Iulie 2009
Stire din Cetățenești : Băutură răcoritoare
Pagina a fost generata in 1.6838 secunde