Veterinarul pe recepție

Cu ce e bine să hrănim pisicile

120
Cu ce e bine să hrănim pisicile - cuceebinesahranpis-1398097766.jpg

Articole de la același autor

"Părinții vor să ne dea un pisoiaș, dar ne-a avertizat că nu mănâncă boabe, plus că nu i-ar face bine să mănânce așa ceva. Copilul meu își dorește mult o pisică, dar lucrez și nu am timp să-i pregătesc și ei de mâncare. Dacă nu sunt bune, de ce sunt pline ma-gazinele speciale cu boabe pentru pisici și câini? Ca să le omoare? Veronica Blinea".


Nici vorbă că alimentația specială pentru feline, care poate fi procurată din magazinele specializate, reprezintă un pericol pentru sănătatea pisicilor, dimpotrivă! - ne-a spus medicul veterinar Gheorghiță Mure-șanu. Însă, nu este exclus ca printre mărcile cunoscute a fi de calitate superioară  să se strecoare și produse îndoielnice. Având în vedere acest risc, medicul este de părere că ar trebui cumpărate produse aparținând unor mărci consacrate, ale căror calități nutritive nu prezintă niciun fel de suspiciuni.
Așadar, în afară de faptul că reprezintă un mod comod de hrănire, boabele sunt bogate în nutrienți capabili să-i asigure toate nevoile organismului pisicii. În plus, sunt și foarte gustoase. Pe de altă parte, pentru a se obișnui cu boabele, pisicile au nevoie de o perioadă de acomodare, care poate fi depășită cu succes dacă stăpânul in-sistă. Merită însă efortul, căci o mâncare de acest gen asigură o creștere sănătoasă felinelor. Iar dacă sunt sănătoase, pisicile își pot delecta stăpânii cum știu ele mai bine.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 22 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar religios
Marţi, 22 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Leacuri care taie greața
Marţi, 22 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Cine e șeful asociației
Vineri, 18 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Cum să faci cozonaci pufoși
Pagina a fost generata in 1.3863 secunde