Cum să aduci spiritul sărbătorilor în casa ta

169
Evident, dacă vei tot amâna pregătirile pentru întâmpinarea frumoaselor sărbători care se apropie, stresul cauzat de sarcinile solicitante își va spune cuvântul. Cunoscătorii spun că nu este bine să lași totul pe ultima clipă, dacă vrei să te bucuri cu adevărat de magia acestei perioade unice din an. Iată ce trebuie să faci pentru a și reuși această performanță: 


l Nu ar fi tocmai festiv să te limitezi la amenajarea specifică Crăciunului doar în sufragerie. Important este să cauți și să găsești metode prin care să poți aduce spiritul Crăciunului în fiecare încăpere, inclusiv în bucătărie. Așadar, cumpără din timp lumânări în suport pentru a decora pervazul ferestrei, fă rost de un brad în miniatură pentru a-l așeza pe rafturile mobilierului, alcătuiește de pe acum un ornament din globuri și verdeață, pe care să-l așezi pe masă. Nu de alta, dar dacă vei lăsa toate pregătirile pe ultima sută de metri, nu-ți va fi deloc ușor, Or, stresul și oboseala acumulată ne vor obosi și nu ne vor permite să ne bucurăm din plin de frumusețea inegalabilă a sărbătorilor care se apropie.

l Spiritul Crăciunului poate fi adus în casă și de o simplă coroniță din frunze de brad, pe care să o afișezi pe ușa de la intrare  " #W— cu siguranță va transforma casa într-un cămin primitor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7332 secunde