Cum să ai un ten curat ca lacrima

490
1
Cum să ai un ten curat ca lacrima - ten-1361831119.jpg

Cine nu își dorește un ten impecabil, fără nicio imperfecțiune? Cu ajutorul câtorva reguli de îngrijire și de alimentație poți să obții un efect rapid și spectaculos.
 
1. Nu cumpăra o mulțime de produse de îngrijire

Nu le vei folosi și te vor descuraja de îndată ce le vezi înșirate pe toate în baie. Limitează-te la câteva produse de care ai nevoie cu adevărat, dau rezultate bune și nu îți consumă mult timp dacă le aplici. Un alt lucru pe care trebuie să-l ai mereu în vedere este termenul de valabilitate al produselor pe care le folosești. Verifică mereu data la care expiră și nu le folosi dacă au depășit termenul de valabilitate.

2. Mănâncă sănătos dacă vrei să-ți îmbunătățești aspectul pielii

Pe lângă rutina zilnică de îngrijire, tenul tău are nevoie de nutrienți esențiali pe care să-i asiguri din consumul de alimente sănătoase. Cea mai simplă soluție ca să ai un ten impecabil este să te hidratezi, consumând apă plată și ceaiuri medicinale neîndulcite, dar să ai și o alimentație echilibrată. Alimentele care conțin antioxidanți sunt esențiale pentru o piele sănătoasă, susține specialistul. Include în meniul tău fructe de pădure, legume, verdețuri, dar și grăsimi bune din somon, avocado, ulei de măsline. Astfel tenul tău va primi nutrienții de care are nevoie, spre deosebire de o alimnetație de tip fast-food care nu va face decât să-ți înrăutățească problemele existente.


Citește articolul intregral...



Comentează știrea

Elena
29 ianuarie 2018
Tenul meu

Cum sa scap de coșuri și puncte negre ?

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 26 Februarie 2013
Stire din Cetățenești : Ce este cetățenia europeană
Marţi, 26 Februarie 2013
Stire din Cetățenești : Cum obții avizul de tăiere a unui pom
Pagina a fost generata in 1.7385 secunde