Cum să arăți mai bine în fotografii

143
Cum să arăți mai bine în fotografii - sitecumsaaratibinefoto-1403536215.jpg
Se întâmplă de multe ori să faci o grămadă de poze și să nu-ți placă niciuna. Sau, de exemplu, când participi la un eveniment și stai cu ochii în patru în prezența fotografului, ca nu cumva să te surprindă într-o ipostază neplăcută. Nu îți mai face probleme, potrivit Unica.ro, există trucuri cu ajutorul cărora poți arată bine în orice poză. Iată câteva dintre acestea, recomandate de make-up artist Fiona Stiles, cea care a machiat numeroase vedete de talie internațională.

Mare grijă la machiaj. Atunci când fondul de ten este prea deschis pentru culoarea feței noastre, devine foarte evident atunci când suntem surprinse de blițul aparatului foto și nu dă bine… la poze.

Genele curbate și rimelul sunt necesare. Ochii sunt un element important din poză și acesta este motivul pentru care trebuie să punem accent ochii noștri și să dăm maxim de bust privirii. Cu cât par mai deschiși ochii cu atât va intra mai multă lumină și le va oferi mai multă strălucire.

Analizează pozele tale preferate și încearcă să identifici un tipar. Îți place cum arăți dintr-un anumit unghi? Sau când zâmbești într-un anumit fel? Încearcă să aplici aceste lucruri următoarea dată când ești fotografiată.

Asigură-te că ai un păr strălucitor! Dacă părul tău este lipsit de volum sau de vlagă, încearcă câteva produse cosmetice care pot ajuta în acest sens. Un păr strălucitor și îngrijit va ieși întotdeauna în evidență.

Pentru a evita efectul de "dublă bărbie", lungește-ți gâtul și împinge-ți fața puțin înainte. Un exercițiu nu foarte confortabil, dar funcționează.

Petru a evita grimasele sau expresiile ciudate în care poți fi imortalizată, pune-ți limba în spatele dinților atunci când zâmbești.

Înainte de a ți se face o poză, uită-te către o sursă de lumină. Astfel, eviți efectul ochilor roșii.

Blush-ul nu trebuie să îți lipsească din geantă, oriunde te-ai duce. Fără un pic de culoare în obraji, fața ta poate părea palidă sau mai mare decât este în realitate. Așadar, câteva sfaturi simple, dar care te vor ajuta să fii tare fotogenică. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 24 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Secrete din bucătărie
Marţi, 24 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Marţi, 24 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Marţi, 24 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Punctul pe "i"
Luni, 23 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Pagina a fost generata in 2.6043 secunde