SFATURI

Cum să găsești șeful potrivit (I)

250
Cum să găsești șeful potrivit (I) - a9e621b99fc870b84c8b0834ddd2e8ca.jpg
Dacă ești angajat într-un post nou sau ești promovat pe o poziție diferită în cadrul firmei, foarte probabil că vei avea un șef nou. Va fi nevoie să determini repede dacă acest nou șef este compatibil cu tine și cu scopurile tale privind cariera. Specialiștii spun că poți afla acest lucru dacă încerci să răspunzi la următoarele întrebări:

Noul șef îți face publică munca?
Dacă nu știi sigur, îl poți întreba: "Ce oportunități de lider voi avea în muncă?" Dacă spune ceva de genul "Există numai un șef aici – eu!" ai putea avea ceea ce se numește un "șef oprimant".
Un șef care răspunde "Suntem toți șefi aici; vei fi responsabil de proiectele care necesită expertiza ta", nu va avea vreodată probleme în a-ți aprecia rolul și contribuția.

Șeful rezolvă problemele?
Încearcă să-l întrebi: "Cum să procedez când cred că trebuie să te implici în anumite probleme?". Dacă insistă că trebuie să-ți rezolvi problemele singur, ar putea fi un "șef derutant" care ignoră problemele, ceea ce duce la agravarea lor.
Un șef bun ar putea spune "Dă-mi exemple detaliate; voi determina cauza și voi lucra cu managerii de la nivelul meu pentru a corecta problemele".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 11 Martie 2010
Stire din Cetățenești : Omletă de cartofi
Joi, 11 Martie 2010
Stire din Cetățenești : Fotografii de la cititori
Miercuri, 10 Martie 2010
Stire din Cetățenești : Nu-i uitați pe străbunici!
Pagina a fost generata in 3.5899 secunde