Cum să încropiți o minigrădină

322
Cum să încropiți o minigrădină - siteminigradina-1399997310.jpg
N-a fost să fie să aveți o grădină mare sau să locuiți la casă. Nu disperați, căci potrivit specialiștilor Casă și grădină, puteți încropi o minigrădină de relaxare în locul modest din spatele casei ori în spațiul existent în preajma blocului, lăsat pradă bălăriilor. Iată câteva sfaturi pentru reușita acestui demers:

l Având în vedere că spațiul nu este foarte generos, apelați la mobilier care se strânge, întrucât se depozitează ușor, iar când nu este folosit, ocupă loc puțin. Alegeți culori vii ca să mascați lipsa unor piese de mobilă mai sofisticate.

l Câteva lămpi de grădină eco, un radio portabil pe bază de baterii sunt grozave într-o grădină mică, unde cablurile de la diferite dispozitive ar încărca și mai mult locul.

l Încropiți la o mini - grădină "cățărătoare". Pe un perete puteți monta câteva ghivece pe o structură din lemn.

l Pentru a crea senzația de spațiu intim, montați un paravan metalic cu model floral.

l O grădină mică poate fi, în același timp sofisticată prin alegerea unui candelabru pentru zona de luat masa. Iar o măsuță 2 în 1 cu spațiu de depozitare este perfectă.

l Dacă vă place grădinăritul, puteți crește anumite legume sau flori în recipiente care să se potrivească perfect cu spațiul disponibil.

l Un ceas este un accesoriu pe cât de folositor, pe atât de decorativ. El ocupă puțin spațiu, de aceea merită să fie luat în considerare.

l O oglindă exterioară cu un model în temă cu grădina va crea impresia de mai mult spațiu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 14 Mai 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim rapid astăzi
Miercuri, 14 Mai 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Marţi, 13 Mai 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim rapid astăzi
Pagina a fost generata in 3.7093 secunde