SFATURI

Cum să ne protejăm de hoți

409
Spargerile de locuințe, magazine, birouri, sedii ale agenților economici sunt săvârșite, de obicei, de grupuri de infractori, cu scopul însușirii unor bunuri sau valori. Aceste infracțiuni pot fi prevenite printr-o serie de măsuri.
Iată câteva sfaturi pentru protecția sediilor instituțiilor și magazinelor:
l Asigurați-vă un sistem de pază propriu, (apelând la serviciile Corpului Gardienilor Publici, detectivi particulari, personal propriu sau alte firme specializate), atât ziua, cât si noaptea.
l Limitați accesul tuturor persoanelor către locurile în care vă depozitați valorile.
l Asigurați-vă ușile cu încuietori tip yală și lacăte mai solide (protejate cu clopot metalic, iar dacă se poate, acestea să fie atipice sau cu cifru) și nu uitați importanta grilajelor.
l Sistemele de alarmare și anunțare a efracțiilor sunt nu numai binevenite, dar și obligatorii.
l Adresați-vă agenților econo-mici care comercializează și instalează aceste sisteme și verificați dacă sunt avizați de către Inspectoratul General al Poliției Române.
Aceștia vă pot oferi sisteme de alarmare și protecție în mai multe variante: l acces în anumite încăperi numai pe bază de cod sau cartelă l alarmare față de pătrunderea în anumite perimetre sau încăperi (cu sisteme de avertizare sonoră sau comunicare către personalul de pază) l verificarea îndeplinirii consemnului de către personalul de pază l sisteme de alarmare cu anunțare prin sistem dispecerat, ce asigură protecția la cel mai înalt nivel de siguranță și care se pretează foarte bine pentru asigurarea obiectelor de importanță majoră (societăți bancare, CEC, muzee, expoziții) l Aceste sisteme performante anunță, prin afișarea pe calculator, pe lângă adresa la care s-a produs spargerea, și camera sau locul prin care a pătruns hoțul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 18 August 2009
Stire din Cetățenești : Pentru sănătatea dumneavoastră
Luni, 17 August 2009
Stire din Cetățenești : Cosmetica la domiciliu
Luni, 17 August 2009
Stire din Cetățenești : SFATURI... de nuntă
Sâmbătă, 15 August 2009
Stire din Cetățenești : Pentru sănătatea dumneavoastră
Pagina a fost generata in 1.9678 secunde