Cum să scapi de curățenia de toamnă (1)

435
Indiscutabil, majoritatea gospodinelor intră în panică doar la gândul oboselii și al tevaturii pe care le implică, toamnă de toamnă, curățenia de sezon. Specialiștii au un plan în câteva puncte pentru a avea casa tot timpul curată fără prea mult efort.
1. Aruncă tot ce nu mai e bun! Încearcă să menții ordine peste tot. Aceste lucruri nu înseamnă altceva decât să te descotorosești, fără regrete sau nostalgii, de lucruri inutile precum hainele care nu vă mai vin, ziare vechi, pe care le-ați citit toți ai casei etc.
2. Fiecare lucru la locul lui! Încearcă să-ți faci un obicei din a pune zilnic fiecare lucru la locul lui după ce l-ai folosit: ziarele și revistele - în suportul lor, cartea pe care o citești - în bibliotecă, hainele - în șifonier sau în cuier. Vei fi încântată ce bine arată totul în jur și, atenție, marea curățenie nici n-a început!
3. Fă ordine din mers. Când gătești, să zicem, e mult mai simplu să arunci imediat gunoiul pe care îl faci și să speli vasele care s-au murdărit, decât să pierzi apoi cam două ore din timpul tău pentru a pune totul la punct.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 16 Octombrie 2010
Stire din Cetățenești : Ingrediente naturale pentru apa de baie
Sâmbătă, 16 Octombrie 2010
Stire din Cetățenești : "Băiatu’, mai adu tu mărunt!"
Vineri, 15 Octombrie 2010
Stire din Cetățenești : Gogonele cu usturoi
Pagina a fost generata in 2.7639 secunde