Cum să-ți găsești de lucru în 2010 (III)

257
În acest an de criză dificil, dacă vrei să știi cum să te faci observat și cum să găsești jobul visurilor tale, ține cont de următoarele recomandări ale specialiștilor în materie:

Fă-ți timp pentru căutarea unui job
Succesul în orice domeniu necesită antrenament și multă muncă. Dacă încerci să avansezi în carieră, trebuie să investești timp și energie, iar asta durează. Stabilește-ți obiectivele și calculează cât timp îți trebuie pentru a le atinge. Fă-ți timp, în fiecare zi, pentru a lucra la ce este important pentru tine.

Concentrează-te pe CV
Multe dintre CV-uri sunt destul de banale și lipsite de ceva relevant – titluri, sarcini, realizări și educație. Angajatorii vor să vadă progres la capitolul experiență, evoluție a abilităților și a responsabilității și cum ai contribuit la dezvoltarea companiilor pentru care ai lucrat.
Asigură-te că documentul tău include destul de multă substanță încât să poți explica strategiile și tacticile de care ai fost responsabil, dar și zonele în care ai contribuit la schimbare. Nu trebuie să fie prea lung sau detaliat, însă argumentează-ți orice succes cu fapte reale și cu exemple.

Conectează-te!
Nu există nicio profesie sau niciun domeniu care să nu aibă o asociație, un grup profesional, o comunitate online sau un fan club. Găsește unul relevant pentru tine și aderă la el. Fie că ești sau nu angajat, oportunitățile apar pentru că ești înconjurat de oameni cu aceleași țeluri. Astfel, poți descoperi joburi ascunse, îți poți îmbogăți cunoștințele și îți poți face noi relații.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 03 Februarie 2010
Stire din Cetățenești : Evitarea nevrozelor de iarnă
Marţi, 02 Februarie 2010
Stire din Cetățenești : Cosmetică la domiciliu
Pagina a fost generata in 1.8 secunde