Concurs Cum să-ți impresionezi oaspeții de Crăciun

901
Potrivit tradiției, momentele Crăciunului se sărbătoresc alături de cei dragi cu aceeași intensitate. Totuși, an de an așteptăm cu nerăbdarea specifică unui copil, atât masa încărcată de bunătăi, cât și nelipsitele cadouri.

Indiscutabil, Crăciunul trebuie întâmpinat altfel decât orice altă sărbătoare, bradul conferindu-i aura atât de specială.

Indiferent ce variantă alegi pentru decorarea bradului (clasică sau modernă), roșul este obligatoriu. Pentru globuri, beteală sau alte podoabe.

Nu folosi prea multe culori sau accesorii prea variate pentru că un brad încărcat reușește să sufoce o încăpere de dimensiuni modeste.

Chiar și beculețele de iluminat trebuie să fie foarte discret amplasate între crengi. Globurile mari, cu nenumărate picturi și în diferite forme, sunt și ele de efect. Dar nu evita nici simplitatea. Un brad împodobit în două nuanțe contrastante va fi întotdeauna în centrul atenției.

Pentru alegerea modelului potrivit ai varianta brăduțului în ghiveci, a bradului natural tăiat sau a bradului artificial. Evident că sărbătorile de iarnă nu sunt la fel în lipsa mirosului de cetină. Aadar, neapărat natural!

Un alt accesoriu nelipsit din orice casă în perioada Crăciunului este tradiționala masă - simbolul bunăstării.

Aceasta reprezintă întotdeauna ocazia ideală de a impresiona oaspeții. Acum e momentul să-ți etalezi tacâmurile din argint, fața de masă din damasc, vesela în culorile tradiționale ale Crăciunului, paharele din cristal, sfeșnicele elegante, nelipsitele șerveele legate cu o panglică aurie, lumânările impunătoare și chiar aranjamentele din clopoței, crengi de brad și globuri. Atmosfera va fi una de sărbătoare, iar invitații se vor simți, cu siguranță, răsfățați.

Pentru aranjamentele de interior te poți juca cu auriu, roșu, verde. Eșarfe, pernițe, cutii pentru cadouri, fundițe, flori, globuri, crengi de brad  [$%[ iată ce obiecte poți folosi în realizarea unui decor original. Iar în privința obținerii unei atmosfere calde și primitoare te poți baza întotdeauna pe lumânări.

Crăciunul înseamnă căldură, veselie, zăpadă, mirosul de brad, aroma cozonacilor scoși din cuptor, bucuria de a oferi cadouri. Să ne bucurăm de toate acestea!

Tu ce aranjamente inedite preferi în preajma Crăciunului? Care este momentul preferat în perioada sărbătorilor de iarnă?

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 17 Decembrie 2011
Stire din Cetățenești : Meniu pentru sărbători
Sâmbătă, 17 Decembrie 2011
Stire din Cetățenești : Maidanezii seamănă teroare între blocuri
Pagina a fost generata in 2.7734 secunde