SFATURI

Cum să vă păstrați banii pe timp de criză

401
Cum să vă păstrați banii pe timp de criză - fd06c153d1b4c8d91d39129f3013f2c4.jpg
În această perioadă în care finanțele tuturor sunt limitate, trebuie să adoptăm strategii pentru a rămâne stabili din punct de vedere financiar. Chiar dacă acum încă ne mai permitem să facem excese financiare, nu se știe niciodată când ne va lovi criza din plin și nu vom mai reuși să ne gestionăm corect cheltuielile. E timpul să devenim prevăzători. Specialiștii recomandă câteva reguli pentru a rămâne stabili din punct de vedere financiar:
l Imobiliarele. Nu te vei îmbogăți de la o casă, așa cum se întâmpla până acum aproximativ un an. Chiar în momentele de creștere spectaculoasă a prețurilor, cheltuielile făcute de-a lungul timpului aproape că echivalează cu ceea ce ați câștigat din vânzarea imobilului respectiv.
Totuși, acest lucru nu înseamnă că trebuie să trăim toată viața drept chiriași. Analiștii sunt de părere că dorința de a achiziționa o casă este unul dintre puținele motive care ne fac să economisim. În plus, avem avantajul de a nu cădea pradă creșterii chiriilor.
l Pensionarea. Nu vă grăbiți să vă retrageți din activitate înainte de a împlini vârsta legală, chiar dacă aveți ani de muncă necesari pentru a face acest pas. Cu cât lucrați mai mult timp, cu atât pensia va fi mai mare și veți avea mai multe beneficii în momentul semnării unei asigurări de viață sau de sănătate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 12 Aprilie 2010
Stire din Cetățenești : Veterinarul pe recepție
Sâmbătă, 10 Aprilie 2010
Stire din Cetățenești : Întinderea părului creț
Pagina a fost generata in 2.997 secunde