Cum se face înregistrarea PFA

263
1
Cum se face înregistrarea PFA - cumsefacepfa26fb-1393431480.jpg

Articole de la același autor

"Vreau să-mi încerc norocul și să deschid un PFA, dar nu sunt titularul dreptului de proprietate. E asta o problemă?". E. Datcu. 
v v v
Doamnă Datcu, pentru situații de genul celei semnalate de dumneavoastră, potrivit reglementărilor Oficiului Național al Registrului Comerțului, la documentele necesare pentru înregistrarea unei societăți tip PFA, se va atașa o precizare din care să rezulte că titularul dreptului de proprietate înțelege să afecteze folosința spațiului în vederea stabilirii sediului profesional al persoanei fizice autorizate (declarație etc.). 
Documente. Cât privește celelalte documente necesare pentru înregistrarea în Registrul comerțului, înregistrarea fiscală și autorizarea funcționării a persoanelor fizice autorizate, în principal, acestea sunt: cererea de înregistrare;  dovada verifi-cării disponibilității și rezervării firmei; carte de identitate sau pașaport; documente care atestă drepturile de folosință asupra sediului profesional/punctelor de lucru,
Numai dacă este cazul, se va prezenta și avizul privind schimbarea destinației imobilelor colective cu regim de locuință, prevăzut de Legea nr. 230/2007 (completat pe formular-tip, original); specimenul de semnătură al persoanei fizice autorizate; declarația-tip pe propria răspundere care să ateste îndeplinirea condițiilor legale de funcționare prevăzute de legislația specială din domeniul sanitar, sanitar-veterinar, protecției mediului și protecției muncii. 


Comentează știrea

C.Alina
27 februarie 2014
un raspuns va rog

buna ziua,vreau sa inchiriez post de lucru frizer,ce acte imi trebuie si cam cat ar costa.careva un raspuns va rog frumos:P

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7818 secunde