Cum… să-i dai papucii elegant

442
Când te-ai hotărât să pui capăt unei relații în termeni scandaloși, nu numai că îți tulburi propriul echilibru psihic, dar oferi și fostului partener ocazia să te vorbească de rău cui apucă. Așa că ideal ar fi să… porți mănuși dacă te-ai hotărât să-i faci bezele și să-ți vezi mai departe de viața ta. Și, cine știe, poate că pe viitor vei primi din partea lui și referințe cu care să te mândrești.
Câteva sfaturi de care ar fi bine să ții cont în astfel de situații:
1. Dacă tot vrei să o termini cu el, fă-o chiar la începutul săptămânii. Să recunoaștem, zilele de luni sunt mai mereu considerate cele mai proaste zile ale săptămânii. Nu-i strica zilele de week-end cu vești proaste, chiar dacă te-a rănit. Până și sondajele spun că luni este cea mai bună zi a săptămânii în care să te desparți de partener.
2. Comunicarea verbală, în niciun caz cea scrisă, este singura cale prin care să îi dai papucii. Dacă nu poți face asta când ești față în față cu el, pune mâna pe telefon și sună-l. Dar nu la serviciu. Viitorul tău "fost" trebuie să-și păstreze respectul față de colegi, iar lucrul acesta devine destul de dificil când tu îi plângi cu disperare în receptor. Mai bine sună-l când e acasă. Sondajele spun că trimiterea unui SMS sau a unui e-mail reprezintă cea mai proastă metodă de despărțire. Pe locul trei în top se află despărțirea prin intermediul unui prieten sau al unui membru al familiei. Cel părăsit merită întotdeauna să i se spună verde în față că nu mai vrei să îl vezi, chiar dacă v-ați întâlnit o singură dată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 25 Mai 2010
Stire din Cetățenești : Cornulețe cu miere și nucă
Pagina a fost generata in 1.6835 secunde