Dă-i motive angajatorului... să se îndrăgostească de tine!

372
Dă-i motive angajatorului... să se îndrăgostească de tine! - 7204cd5907572d0713b03e889cb4c290.jpg
Dacă vrei să știi cum să te faci observat și cum să găsești jobul visurilor tale chiar și în vremuri de criză, ține cont de următoarele recomandări ale specialiștilor în materie:

Ieși în lume!
Autoevaluarea este importantă, însă poate fi paralizantă. Ia-ți timpul necesar pentru introspecție, fă un plan, însă nu lăsa aceste activități să te întârzie din acțiune. Vorbele sunt goale - ieși în lume și urmează pașii necesari pentru a-ți schimba și a-ți îmbunătăți cariera.

Vinde-te cu tact!
Dacă nu ești arogant, probabil că nu ești obșinuit să vorbești cu lipsă de modestie despre tine, atributele tale și momentele de glorie. Treci peste asta. Pentru a avansa în carieră sau pentru a găsi un nou job, trebuie să echilibrezi modestia cu bravura. Găsește o modalitate de a trece peste orice disconfort atunci când vorbești despre tine și despre cât ești de grozav. Cel mai bun candidat este cel care chiar crede că are ceva unic de oferit și care își poate articula cuvintele clar, logic și cu încredere. Un manager angajator vrea... să se îndrăgostească de tine. Dă-i un motiv să o facă!

Gândește țintit!
Nu încerca să mulțumești pe toată lumea, mai ales când îți cauți de lucru. Nu vei fi bun la tot ce faci, așa că nu te păcăli singur. Dă-ți seama exact ce vrei să faci și unde – și caută țintit opor-tunitățile care ți se potrivesc. Nu participa la întruniri și nu socializa doar în speranța că cealaltă persoană te va ajuta să-ți dai seama ce vrei să faci. Res-ponsabilitatea este a ta; fii țintit și specific cu privire la joburile pe care le vrei, abilitățile pe care le ai și companiile pentru care îți dorești să lucrezi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 20 Ianuarie 2011
Stire din Cetățenești : Tiramisu
Pagina a fost generata in 1.8645 secunde