De ce e atât de scumpă încălțămintea pentru copii?

152
2
De ce e atât  de scumpă încălțămintea pentru copii? - decescumpaincalt-1411993708.jpg

Articole de la același autor

Mai multe tinere mame au ținut să atragă atenția, pe această cale, asupra unei situații pe care nu o consideră deloc în regulă: prețul exacerbat al articolelor de încălțăminte pentru copii, evident, de calitate.

Deși medicii pediatri le atrag din timp atenția că, indiferent de preț, mai bine renunță la altceva, decât să-și încalțe copiii cu încălțăminte "nesănătoasă", din materiale sintetice sau contrafăcută, nu toți părinții își permit acest lux: "Logic ar fi ca prețurile la articolele pentru copii să fie mai mici, doar se folosește material mai puțin. Nu înțeleg de ce au prețuri atât de mari încălțările din piele chiar și pentru bebeluși! Probabil se merge pe ideea că un părinte e dispus la orice sacrificiu pentru a-și încălța copilul cu încălțăminte sănătoasă, ca să nu aibă probleme cu sănătatea picioarelor mai târziu, cum ne spun pediatrii! Mie, pediatrul mi-a spus că majoritatea adulților au probleme cu picioarele din cauză că au fost încălțați cu ceva nepotrivit la vârsta copilăriei… Nu e de mirare, la câtă marfă contrafăcută descoperă poliția!".

Investiție pentru sănătate

În condițiile în care niște încălțări sănătoase costă peste 300 de lei, pe care, oricum, copilul le va purta doar câteva luni, mulți părinți preferă să cumpere ceva mai ieftin. Atenție, însă, chiar dacă o pereche de pantofi nu este o investiție pe termen lung pentru copil, potrivit medicului primar pediatru Anca Sima, din cadrul Clinicii Homeomed, aceasta este o investiție pentru o viață, căci încălțămintea "sănătoasă" reduce, până la eliminare, problemele ortopedice ale viitorului adult. 

Comentează știrea

simion
30 septembrie 2014
bani pe net

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Iunia
3 iulie 2015
incaltaminte copii de calitate

Intr-adevar incaltamintea pentru copii este foarte scumpa si cand am inceput sa caut pantofi pentru primii pasi ai fetitei mele am fost extraordinar de revoltata. Nu intelegeam de ce sunt atat scumpi. Dupa ce am inceput sa ma documentez si sa descopar ce riscuri implica pentru viata de adult o incaltaminte de calitate slaba, efectiv m-a apucat frica. Prefer sa investesc mai mult intr-o pereche de pantofi buni, din piele, decat sa se intample ceva si sa ma invinovatesc mereu pentru asta. Mie imi place magazinul Bigstep, care e specializat pe asa ceva si vanez mereu reducerile si promotiile pe care le au periodic.

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 30 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Cum să scapi de varice
Marţi, 30 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Cosmetica la domiciliu
Marţi, 30 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Marţi, 30 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Marţi, 30 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Drept cuvenit românilor
Marţi, 30 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Apometrele la bloc, "montate degeaba"?
Luni, 29 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Leacuri pentru gingii sănătoase
Luni, 29 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Luni, 29 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Pagina a fost generata in 1.3169 secunde