Despăgubirea în asigurarea Cartea Verde

116
Despăgubirea  în asigurarea Cartea Verde - despagubiri-1404825748.jpg

Articole de la același autor

"Șofez de mulți ani, dar n-am avut curaj să ies din țară cu mașina. Aș vrea să știu ce acoperă Cartea Verde, în caz de accident. Cu mulțumiri, Natalia".

v v v

În cazul producerii unui accident în urma căruia, din vina proprie, se produc avarii unui alt autoturism, unor bunuri sau accidentarea altor persoane, în afara teritoriului României, pe baza poliței de asigurare Cartea Verde, pagubele provocate terților vor fi suportate de către societatea de asigurare la care s-a încheiat polița. Așadar, doamnă Natalia Nichifor, în cazul producerii accidentului, aveți obligația de a face dovada Cărții Verzi organelor care cercetează evenimentul.

În cazul în care autoturismul a fost avariat din vina unei terțe persoane, în afara granițelor țării, potrivit reglementărilor, va trebui să luați legătura cu societatea de asigurare la care ați încheiat polița, și urmați instrucțiunile societății.

Important! Cartea Verde reprezintă Asigurarea de Răspundere Civilă Auto în afara teritoriului României. De precizat că asigurarea auto de Carte Verde acoperă pagubele produse terților pe teritoriul altor țări. La achiziționarea unei polițe RCA, pe același formular, se va primi și Cartea Verde, care va permite să circulați cel puțin în țările Uniunii Europene, precum și în Elveția, Norvegia, Islanda, Croația și Andorra. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Noiembrie 2013
Stire din Eveniment : Dosar penal pentru o Carte Verde falsă
Pagina a fost generata in 0.4074 secunde