Rețeta zilei
Dovleac copt
Ingrediente: un dovleac de toamnă de mărime medie, zahăr după gust (opțional).
Mod de preparare: spălăm dovleacul, îl tăiem în jumătate și curățăm sâmburii. Apoi tăiem cele două jumătăți în felii și le așezăm într-o tavă potrivită pentru cuptorul aragazului. Dăm dovleacul la cuptor. El se rumenește în cuptorul încins, devenind dulce și aromat. Dacă preferați, puteți presăra o lingură de zahăr peste feliile coapte.
Este o rețetă excelentă pentru o seară ploioasă de toamnă, în care casa se va umple de o aromă inconfundabilă și plăcută.
Mod de preparare: spălăm dovleacul, îl tăiem în jumătate și curățăm sâmburii. Apoi tăiem cele două jumătăți în felii și le așezăm într-o tavă potrivită pentru cuptorul aragazului. Dăm dovleacul la cuptor. El se rumenește în cuptorul încins, devenind dulce și aromat. Dacă preferați, puteți presăra o lingură de zahăr peste feliile coapte.
Este o rețetă excelentă pentru o seară ploioasă de toamnă, în care casa se va umple de o aromă inconfundabilă și plăcută.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Vineri, 23 Octombrie 2009
Vineri, 23 Octombrie 2009
Vineri, 23 Octombrie 2009
Joi, 22 Octombrie 2009
Joi, 22 Octombrie 2009
Joi, 22 Octombrie 2009
Miercuri, 21 Octombrie 2009