Rețeta zilei
Dovlecei cu smântână
Ingrediente: 5-6 dovlecei în floare, 4 roșii mari, 2 linguri de ulei, o lingură de făină, o ceașcă de lapte, smântână, sare, piper, mărar și pătrunjel verde.
Mod de preparare: Se spală dovleceii, se rad pe răzătoarea mare și se rumenesc în ulei. Apoi se așează într-o cratiță și se presară cu sare și piper. Deasupra se pun roșiile tăiate felii și se sărează și ele. Se toarnă un sos alb (amestec de făină și lapte). Se scad la cuptor. Când sunt rumeniți, adăugăm încă puțin piper și verdeață tocată mărunt. Deasupra punem câteva linguri de smântână. Se servesc fierbinți.
Mod de preparare: Se spală dovleceii, se rad pe răzătoarea mare și se rumenesc în ulei. Apoi se așează într-o cratiță și se presară cu sare și piper. Deasupra se pun roșiile tăiate felii și se sărează și ele. Se toarnă un sos alb (amestec de făină și lapte). Se scad la cuptor. Când sunt rumeniți, adăugăm încă puțin piper și verdeață tocată mărunt. Deasupra punem câteva linguri de smântână. Se servesc fierbinți.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Miercuri, 01 Iulie 2009
Miercuri, 01 Iulie 2009
Miercuri, 01 Iulie 2009
Marţi, 30 Iunie 2009
Marţi, 30 Iunie 2009
Marţi, 30 Iunie 2009
Luni, 29 Iunie 2009