Rețeta zilei

Dovlecei cu smântână

237
Ingrediente: 5-6 dovlecei în floare, 4 roșii mari, 2 linguri de ulei, o lingură de făină, o ceașcă de lapte, smântână, sare, piper, mărar și pătrunjel verde.
Mod de preparare: Se spală dovleceii, se rad pe răzătoarea mare și se rumenesc în ulei. Apoi se așează într-o cratiță și se presară cu sare și piper. Deasupra se pun roșiile tăiate felii și se sărează și ele. Se toarnă un sos alb (amestec de făină și lapte). Se scad la cuptor. Când sunt rumeniți, adăugăm încă puțin piper și verdeață tocată mărunt. Deasupra punem câteva linguri de smântână. Se servesc fierbinți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 01 Iulie 2009
Stire din Cetățenești : Veterinarul pe recepție
Marţi, 30 Iunie 2009
Stire din Cetățenești : Salată de orez cu carne
Pagina a fost generata in 2.7633 secunde