Rețeta zilei
Dulceață de prune și grapefruit
Ingrediente: 1 kg de prune, 800 g zahăr, un grapefruit roșu.
Mod de preparare: Prunele se spală, se desfac în două și li se scot sâmburii. Se pun apoi într-un vas împreună cu zahărul, coaja rasă de la grapefruit și zeama de la o jumătate din grapefruit și se lasă 30 de minute. Apoi, vasul se pune pe foc, iar fierberea durează circa 45 de minute. Se amestecă din când în când. După ce conținutul se încheagă, dulceața se pune fierbinte în borcane, care se acoperă cu pături până a doua zi.
Mod de preparare: Prunele se spală, se desfac în două și li se scot sâmburii. Se pun apoi într-un vas împreună cu zahărul, coaja rasă de la grapefruit și zeama de la o jumătate din grapefruit și se lasă 30 de minute. Apoi, vasul se pune pe foc, iar fierberea durează circa 45 de minute. Se amestecă din când în când. După ce conținutul se încheagă, dulceața se pune fierbinte în borcane, care se acoperă cu pături până a doua zi.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Vineri, 19 August 2011
Vineri, 19 August 2011
Vineri, 19 August 2011
Joi, 18 August 2011
Joi, 18 August 2011
Joi, 18 August 2011