Rețeta zilei

Fasole păstăi conservată

448
Fasole păstăi conservată - e24a9dd946214b62855f5056c64b25c7.jpg
Ingrediente: 4 kg fasole păstăi, 5 kg roșii, 100 g zahăr, 50 g sare, 10 - 15 legături pătrunjel frunze.
Mod de preparare: Se curăță tecile de moațe și se rup în două, iar roșiile se dau prin mașina de separat semințe. Apoi se pun la fiert într-un vas tecile, roșiile, sarea și zahărul. Se fierb până se înmoaie tecile, după care se dau jos de pe foc și se adaugă pătrunjelul. Se amestecă bine și se pun la borcane de 800 g (atenție, borcanele se vor umple până în umeri), se pun capacele, după care se țin timp de o oră la cuptor, cu foc mic, pentru sterilizare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 31 August 2009
Stire din Cetățenești : Veterinarul pe recepție
Sâmbătă, 29 August 2009
Stire din Cetățenești : Cosmetica la domiciliu
Sâmbătă, 29 August 2009
Stire din Cetățenești : FOTOGRAFII DE LA CITITORI
Vineri, 28 August 2009
Stire din Cetățenești : Fotografii de la cititori
Pagina a fost generata in 2.1986 secunde