Rețeta zilei
Fasole păstăi conservată
Ingrediente: 4 kg fasole păstăi, 5 kg roșii, 100 g zahăr, 50 g sare, 10 - 15 legături pătrunjel frunze.
Mod de preparare: Se curăță tecile de moațe și se rup în două, iar roșiile se dau prin mașina de separat semințe. Apoi se pun la fiert într-un vas tecile, roșiile, sarea și zahărul. Se fierb până se înmoaie tecile, după care se dau jos de pe foc și se adaugă pătrunjelul. Se amestecă bine și se pun la borcane de 800 g (atenție, borcanele se vor umple până în umeri), se pun capacele, după care se țin timp de o oră la cuptor, cu foc mic, pentru sterilizare.
Mod de preparare: Se curăță tecile de moațe și se rup în două, iar roșiile se dau prin mașina de separat semințe. Apoi se pun la fiert într-un vas tecile, roșiile, sarea și zahărul. Se fierb până se înmoaie tecile, după care se dau jos de pe foc și se adaugă pătrunjelul. Se amestecă bine și se pun la borcane de 800 g (atenție, borcanele se vor umple până în umeri), se pun capacele, după care se țin timp de o oră la cuptor, cu foc mic, pentru sterilizare.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Luni, 31 August 2009
Luni, 31 August 2009
Sâmbătă, 29 August 2009
Sâmbătă, 29 August 2009
Sâmbătă, 29 August 2009
Vineri, 28 August 2009