Rețeta zilei

Foitaj cu cașcaval

222
Ingrediente: un pachet de foitaj, 200 g unt, 200 ml lapte, 2 ouă, 2 linguri de smântână, 200 g brânză de oaie, 100 g cașcaval, ulei pentru stropit.
Mod de preparare: Se face un sos besamel din făină, unt și lapte, iar când s-a răcit se amestecă cu gălbenușurile, brânza frecată, smântâna, cașcavalul ras și cu albușurile bătute spumă tare. Apoi se desfac foile și se stropesc fiecare în parte cu ulei. Se pun două foi una peste alta, se adaugă umplutura pe margine și se rulează un sul de lungimea tăvii. Se procedează în același mod și cu celelalte două foi și se pun una lângă alta în tavă. Apoi se ung cu ulei și se dau la cuptor până când se rumenesc. Se servesc fierbinți, tăiate felii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 17 Noiembrie 2009
Stire din Cetățenești : Pentru sănătatea dumneavoastră
Marţi, 17 Noiembrie 2009
Stire din Cetățenești : "Toți mă cred prostul blocului!"
Luni, 16 Noiembrie 2009
Stire din Cetățenești : Castraveți murați umpluți
Sâmbătă, 14 Noiembrie 2009
Stire din Cetățenești : Ciuperci umplute
Pagina a fost generata in 3.4494 secunde